danas bio u ducanu i gleado V200 pa mi i nije nes a uz to i preskup mi je 520 eura ,a taj T610 gdje mu se nalazi kamera
danas bio u ducanu i gleado V200 pa mi i nije nes a uz to i preskup mi je 520 eura ,a taj T610 gdje mu se nalazi kamera
pa odostraga!
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a imal sta da se kamera zatvori ili ness ,jel kad se stavlja u dzep moze izgrebat i de mi stranicu na kojoj mogu pogledat slike ovog moba
gospodine, upišite u jedan od pretraživača (google,yahoo...) sony ericsson T610 i otvorite bilo koju stranicu koju pretraživač nađe
... www.mobile-review.com ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
http://www.sonyericsson.com/
---Sony-ericssonove službene straice...
...
![]()
...
ja kupujem T610 i baš me briga
niste mu odgovorili na pitanje.
Kamera ti se teško može zgrebat jer je oko nje zaštita.
ja kupio T230 i nije los tamam za mene a dobro prosao 150 evrica ,a samo me interesuje imal on javu
T230 nema javu, nego mophun, to je nešto slično, ali samo za igre i puno se manje toga može nać na internetu nego jave.
znaci ne mogu ubacivat slicice ,i muziku
Ma možeš slike i melodije, ali nemožeš javu, znači igre i aplikacije...
aha ok
da ali mophun je bolji od jave ima bolje igre
Ma možda je, ja ne znam, ali java ima i neke vrlo korisne aplikacije, puno je popularnija i ima više igara za nju.
da, zasad! ali i to če se preokrenut vrlo uskoro...
igre jesu bolje, ali ja npr koristim vise java aplikacije od java igara
O tome ja pričam! Za siemens, vjerojatno i za druge telefone, ima masa stvarno korisnih programa, a mophun je platforma samo za igre!
...ak niste primjetili,u zadnje vrijeme i SE uz Mophun podržava također i Javu(ne znam koji točno modeli ali...)...stoga,za zaključit je da se Mophun ne širi koliko Java...
Da, tako je. U t300, T310 i T230 SE je ugradio samo mophun, a u one "poslovnije" modele (T610, P900) je stavio i javu, da nije, ja mislim da bi puno manje ljudi to kupovalo...
ma neznam ja ni sta je mophun mi java,a ovaj mob mi svida
slike na displeju su zadovoljavajuce a neznam kakve su kad se prebace na komp,i koji program moram imat da mogu u mob ubacivat melodije,slicice,igre.....i da sam moba na komp prebacujem slike.....
Potraži prvo na službenim stranicama (ranije sam ih napisao), ako tamo ništa ne nađeš, upiši u google nešto kao "T230 software" i valjda ćeš našto nać...
de mi i ti pomozi ja nemam vremena skola valja ucit
Prvo moraš nabavit negdje kabel. Onda odi na www.info-mob.com, i tamo ideš na programi-->sony ericsson i imaš par programa, skineš koji ti najviše odgovara...
P.S. Šta tebi nije sad gotova škola?
Bookmarks