Mislim da se radi o PDV.U tarifu 60 je uključeno 6okn sa PDV a tebi je ovaj iznos kako si sam napisao bez PDVa.
Uzeo sam tarifu 60 na 2god datuma 5-12-2006
sljedeci dan mi dolazi poruka da mi je uključena tarifa unlimited!
danas 8.12.06 idem provjeravatstanje računai tamo piše:
1-6.12.2006 potrošili ste0kn izvan paketa.Unutar paketa moižete potrošiti još 42.25kn bez PDV-a! TU MI NEŠTO NE VALJA!!!
Poslao sam ukupno 9 poruka (uključujuči 5 sa slovom s koje bi trebale biti besplatne!!!) i razgovarao sa 098 brojem 1minutu i 25sek!
Zašto mi je preostalo samo tolko para?????????
Mislim da se radi o PDV.U tarifu 60 je uključeno 6okn sa PDV a tebi je ovaj iznos kako si sam napisao bez PDVa.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Pa to ti je to, bez PDV-a... To ti je skoro 60 kn sa ODV-om...Izvorno postao jozzo
ali onda po tome oni meni lupaju cijene s PDV-om tj. ne usklade da bude ili sa ili bez pdv-a!!!!
Ne kužim na što si mislio... Naravno da plaćaš cijenu sa PDV-om... I uvijek se mora istaknuti da li je cijena sa ili bez PDV-a... U omom slučaju je bez...
znači potrošio sam 4.5kn!
ali 9 poruka(od kojih bi 5 trebalo biti besplatno) i jedan poziv(0.25kn) ne izlazi 4.5kn izgleda da mi još na to dodaju pdv!
su one poruke za provjeru besplatne?
Zašto bi ih 5 trebalo biti besplatno? Uostalom, ako ti i dalje nije jasno zašto ti je takvo stanje na računu, fino okreni 098 1550, daj podatke i neka ti izdiktiraju...
ma ko ih jeb. ali jesu banda neznaju kako bi već zbunili i sjebali ljude, mene jesu!
T-mobile
![]()
E sada ga lupetaš... Ajde nazovi Službu i pitaj ih da ti objasne stanje na računu i na što je sve taj iznos potrošen... Čemu otvaranje ove teme ako te na kraju krajeva niti ne zanima?
Moje saucesce sto si to tek sad shvatio.Pa bar ovdje po forumu vecina pljuje po t-shitovima,znaci imamo debele razloge!!! Ovim ugovorom od 24.mj.si usao u 2 godine pakla i mislim da ni jedan mobitel ne vrijedi toliko muke i kradje.
Uopće ne kužim... Potpisuješ ugovor i znaš što potpisuješ... Kao da nije u potpuonsti ista stvar sa VIP-om i Tele2... Jedino mi je glupost uzimati neki mob na 24 mjeseci, pogotovo netko tko mijenja uređaje svakih 6-12 mjeseci...Izvorno postao exotica
sve je u redu sa tim iznosom. Nego kako si sklopio pretplatu 5.12 onda ti oni za 12 mjesec ne naplacuju full iznos od 60 kn tj 49 i nesto bez pdv-a, vec za tih 5 dana ti umanjuju pretplatu a to upravo iznosi tih nekoliko kn razlike u tvom racunanju. Ex T korisnik![]()
slazem se da je uzeti pretplatu radi glupog mobitela totalni kretenizam...pametnije je ukrasti mob...Izvorno postao exotica
![]()
@frish-KI
jozzo ocito nezna sto potpisuje ako nije upoznat sa ovom situacijom tj.ako se nije unaprijed raspitao jer kod t-mobilea ce ovakvih situacija biti sve vise.Govorim iz iskustva jer sam kod njih bio pretplatnik,a sada sam kod telca i nema apsolutno nikakvih problema.No,ovo je sve offtopic i na ovom stajem.
Koliko znam, na svakom prodajnom mjestu zaposlenik ih mora upoznati sa glavnim uvjetima ugovora i tarife za koju potpisuje ugovor... Neće ga samo tražiti osobnu i uzeti mu novce...Izvorno postao exotica
zasto bi te morao upozoriti ? mene je lik odgovarao od ispisa poziva sa mobitela kad sam trazio da mi salju , jer po njemu je to bila samo hrpa papira . isto ex T-magare pretplata , izdrzao 13 mjeseci .
Bookmarks