vjeko je se sićaš kad si ima oni svoj mali ispad protiv dalmatinaca(tovara)???
kako se osjećaš posli subotnjeg derbija??![]()
vjeko je se sićaš kad si ima oni svoj mali ispad protiv dalmatinaca(tovara)???
kako se osjećaš posli subotnjeg derbija??![]()
Hell Ain't A Bad Place To Be
pa ti čoveče nisi normalan, pa to je bilo davno šta sad načinješ to, a drugo šta nisi mogo poslat mu private m
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
cule...ovo ti stvarno nije trebalo,poštujem te ko čovika al nemoj počinjat svađe na forumu,ionak stalno ima nekakvih ispada......časno je ponašati se isto i u pobjedi i u porazu,mi tebe na forumu smatramo frendom,mogao si otvoriti thread ŠTO MISLITE O SUBOTNJOJ TEKMI itd.......
Vjeko nemoj reagirat na to i ponašaj se ko gospodin
Cule nezamjeram ti na Threadu i razumijem tvoju razinu adrenalina.
Bolje svi popite
@killa......![]()
znate kaj vi: tomo i floorkilla , cule je možda pretjerao, ali vi ste baš papci. ja ću to sad reći i nemojte se naljutit. imam opravdani razlog za to. kad god vjeko nešto sere, a stalno sere protiv nekog ili slično, vi šutite ko pičke! sad kad se vaš dinamo dira onda kenjate! daj ak već vi serete cule-u serite i vjeki!
i tomo molim te, kad se vjeko ponašao kao gospodin? daj ne baljezgaj....
napominjem nemojte se ljutit nego razmislite
ja nisam htijela nikoga uvrijediti, ali činjenica je da svi šutite kao papci kad je riječ o vjeki, osim come koji nema dlake na jeziku kaj se tiče svih i uvijek napiše to što misli!
btw ja sam također za dinamo ali niste ok...definitivno!![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
joj..... nije zbog dinama..... boli me za dinamo
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
hvala killa, hvala tomo, tako se treba reagirat!
a andrea (**** me bog opet ćeš ovo protumačit kao da imam neš protiv tebe, ali NEMAM!!) kao što ti je killa napisao, nema ovo veze s tekmom (iako ne mogu vjerovat da su mogli aute ljudima palit, ti južnjaci kao da su iz druge države koja je u ratu s hrvatskom), dakle, nema ovo veze s tekmom nego se radi o čistom huškanju, otvaranju teme samo iz razloga da bi se nekome nešto spustilu i započela se svađa. To neću tolerirat!
A što se vjeke tiče, ako je on otvorio takvu temu, a ja nisam vidio, stvarno najiskrenije sorry, drugi put mi molim te pošalji PM pa ću se ja s njim razračunati! Također mi pošalji PM ako ti netko napiše nešto što ti smatraš uvredom, pa ću ja to rješiti s tim članom. (jer ne razmišljam ja tvojom glavom pa ni ne mogu znati što je za tebe uvreda, a što nije, svak je drukčiji, netko je narcisoidan i uvredljiv, a nekog boli qurac za sve, uglavnom 100 ljudi, 100 čudi, a ja ne mogu baš gledat u kristalnu kuglu da vidim kad je netko uvrjeđen, a kad nije... Eto zato fala Bogu imamo PM.)
Dakle LJUDI (SVI ČLANOVI), možete se zakačit pomalo u četaonici, onako usput, ali da baš otvarate teme samo iz razloga da biste se svađali i sl. to se neće baš tolerirati... Ovime zatvaram ovu temu!
Cule imaš upozorenje, nemoj da se ponovi!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks