Ovo je ekstremno loša ponudaAko je modem 800 kuna uz ugovor od godinu dana, onda je to još lošija ponuda
![]()
Ovo je ekstremno loša ponudaAko je modem 800 kuna uz ugovor od godinu dana, onda je to još lošija ponuda
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Valjda će biti dovoljno pametni i ponuditi nešto jeftinije nego u Švedskoj gdje je standard ipak "nešto bolji"
Uostalom, vjerojatno su ti USB modemi višak koji tamo nisu mogli prodati, pa će ih se ovdje jeftino riješiti usput ih oglašavajući kao zadnje čudo tehnike. Usput, tu sam ponudu na švedskom tele2 vidio još po ljeti(tek da se zna ako stvarno pribjegnu tehnici "zadnji krik mode" kao što je svojevremeno krajem 90tih oglašavan ISDN koji je već 10 godina ranije zaživio u Njemačkoj
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
taj modem je nedavno izasao pa cisto sumnjam da se radi o nekom skartu.
Vjerujem da je isti http://static.vip.hr/portal/slike/374746_modem.pdf
dobar grah daleko se čuje
Sada neka mi netko pametan kaze dal da prijedem u T-Mobile wnw sa Teleta![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Pa najbolje da pricekas da se tocno vidi kakva ce ponuda biti i da tek onda odlucis.Izvorno postao rospaya
To sam i ja mislio, no treba mi do kraja godine.Izvorno postao Drug Mile
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
bas takav samo sto ce pisat tele 2 na njemuIzvorno postao KaKaV NeReD
Bookmarks