sms poruka?
znaci li to da ce u tele2 napokon proraditi mms i wap, web i ostalo?
Do kraja mjeseca t2 uvodi novu podatkovnu tarifu
-Huawei 3g usb modem i tele2 sim kartica s aktiviranim uslugama prijenosa podataka i slanja i primanja sms poruka samo korisnicima u Zagrebu preko umts-a na 384kbit/s a bilo gdje drugdje 80kbit/s preko gprs
vise informacija do kraja mjeseca....![]()
sms poruka?
znaci li to da ce u tele2 napokon proraditi mms i wap, web i ostalo?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ne! to je usluga na kojoj mozes dobiti usb modem s karticom i sa svojim laptopom mozes ici na internet preko umts-a,valjda znas...nije jos sluzbeno
edit : uz aplikaciju koju dobijes mozes slati i primati sms
Zadnji uredio kockaboy : 08-12-2006 u 14:28
super...eto Mućje2 će ''uvesti'' znaci 3g samo za zg...a sto je za ostala sela koja nisu zagreb???Izvorno postao kockaboy
inače , meni nije neophodna nijedna od dodatnih funkcija koje nude drugi operateri al ajde više nek bar pokriju gsm signalom sve kako treba. ni ZG nije pokriven kako treba. prodavali su prije par mjeseci umts mobove, a od svih tih priča- bit će i uskoro i... nikako nikakvih rezultata. svašta. ja sam cijenom razgovora zadovoljan , al brate mili oni seru non stop sa nekakvim obećanjima.bolje da niš ne obećavaju i da ostanu na ovom nivou bez takvih muljaža.
znaci za ostale gradove je preko gprs...Izvorno postao revo
Nema EDGE-a i HSDPA? Ma šta će mi to. Taman se naviknuo na "mobilni megabit", a oni sad na UMTS-uS druge strane, ova kartica je dobra zato što ima drivere za Vistu
dok VMC nema
![]()
![]()
EDIT: Eh, tek sad vidim da je to USB modem![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Znaci vidjeli su i u tele2 da je "u modi" nuditi UMTS internet (Homebox, Carnet-VIP, Web'n'walk). Valjda ce i cijena biti u skladu s politikom niskih cijena, npr. moja zelja je 1Gb za 50kn :-), ako je vec w'n'w 100kn+pretplata za 1Gb, a Carnet-VIP 150kn za 1Gb.
Jebeš UMTS bez HSDPA![]()
![]()
Sada su svima porasli apetiti a 90% ljudi koji imaju mobitele ne znaju ni šta je UMTS a kamoli HSDPA.Izvorno postao Drug Mile
PREDATOR
Kako ne zna? Čak i moj stari zna šta su videopozivi
Pa naravno da su porasli. Ja jedino tu vidim opciju za korisnike koji putuju na more, pa nemaju 3G ili HSDPA signala.
Izvorno postao predator
Ne radi se ovdje o mobitelima, nego o bežičnom internetu.
Radi se samo o tome da Tele2 zaostaje. i normalno da su porasli apetiti. Pogotovo kad osjetiš razliku između 300 i 1000 kbps.
Onaj dio korisnika kojima je namijenjena ova usluga, itekako bi voljeli imati 3 puta veću brzinu.....a mislim da ih je većina informirana.
Tocno to. Mislim da onima koji koriste ovo je ipak bitna razlika izmedju HSDPA i obicnog UMTS-a. Po meni jedina prednost ove ponude je ako bude jeftinija je za studente. I zbog cinjenice sto Huawei ima kudikamo bolju podrsku i drivere za ne-Win2K/XP kombinacije.
znači za zagerb umts a za ostala sela(tj. hr) gprs....pa bas lijep..pametno...e sad sam na pretplati kod Mućki2,a ako tako bude...odo ja nazad na t-com...ne radi toga sto su jeftini nego je za cijelu hrvatsku sve isto....Izvorno postao kockaboy
Švedski Tele2 nudi 1GB/mjesečno za 136 kn + 1.20 po daljnjem MB preko USB 3g modema
Sad, ne znam je li to taj Hurahito modem, ali bacite oko na ovaj link pa recite
http://www.editorial.tele2.se/?page=...mobiltbredband
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Je, sad sam pogledao u nekom švedskom pdf installation guideu. Na pozadini piše HUAWEI E 220.
Hmmmm..... piše da je cijena modema oko 800 kn i to sa potpisivanjem ugovora od 12 mjeseci... Bah, sumnjam da će puno ljudi biti zainteresirano ako budu uvjeti kao što su i u Švedskoj. Istina, jeftinije bi bilo od Vip mobile broadbanda, ali uz takvu sporu brzinu i opću nepouzdanost.... ne znam
(a da ne zaboravimo da Švedima 136 kn košta jedna pizza)
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Ovo je ekstremno loša ponudaAko je modem 800 kuna uz ugovor od godinu dana, onda je to još lošija ponuda
![]()
Valjda će biti dovoljno pametni i ponuditi nešto jeftinije nego u Švedskoj gdje je standard ipak "nešto bolji"
Uostalom, vjerojatno su ti USB modemi višak koji tamo nisu mogli prodati, pa će ih se ovdje jeftino riješiti usput ih oglašavajući kao zadnje čudo tehnike. Usput, tu sam ponudu na švedskom tele2 vidio još po ljeti(tek da se zna ako stvarno pribjegnu tehnici "zadnji krik mode" kao što je svojevremeno krajem 90tih oglašavan ISDN koji je već 10 godina ranije zaživio u Njemačkoj
taj modem je nedavno izasao pa cisto sumnjam da se radi o nekom skartu.
Vjerujem da je isti http://static.vip.hr/portal/slike/374746_modem.pdf
dobar grah daleko se čuje
Sada neka mi netko pametan kaze dal da prijedem u T-Mobile wnw sa Teleta![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
bas takav samo sto ce pisat tele 2 na njemuIzvorno postao KaKaV NeReD
Pa najbolje da pricekas da se tocno vidi kakva ce ponuda biti i da tek onda odlucis.Izvorno postao rospaya
To sam i ja mislio, no treba mi do kraja godine.Izvorno postao Drug Mile
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
pretplata za to bas nije jeftina...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks