ništa ne gubiš nego ako nemaš 64bit procesor, dakle komp koji je podržava, ne možeš niti imati x64 vistu, a razlika bui trebala bit u tome što x64 tehnologija kad zaživi bi trebala bit duplo brže od danas ali neče to tako brzo....
ništa ne gubiš nego ako nemaš 64bit procesor, dakle komp koji je podržava, ne možeš niti imati x64 vistu, a razlika bui trebala bit u tome što x64 tehnologija kad zaživi bi trebala bit duplo brže od danas ali neče to tako brzo....
After all...
Evo i ja sam instalirao Vistu Ultimate Retail x86, u principu sve dobro radi, nemam nekih posebnih problema osim što mi nikako ne detektira PCI kartice!? Imam SkyStar2 i FireWire kontroler i uopće ih ne prepoznaje, nema ih u device manageru, probao sam i Add Hardware ali ništa, mijenjao slotove, ostavljao sam pojedinačno svaku karticu u različitim PCI utorima i neće. Što bi mogao biti uzrok problema?
U XP-u čim upikneš neki novi hardware on odmah nakon pokretanja upozori "found new hardware", al Vista šuti. FireWire bi trebao biti automatski instaliran i prikazan pod Network adapters, dok SS2 treba driver. Međutim, za SS2 se driver niti ne može instalirati dok je sustav ne detektira.
Bookmarks