min CPU je 800MHz.
512Mb RAM
128Mb grafika.
jasno, ako želiš vrtit aero.
imaš na MS stranici konfigurator koji će ti procjeniti konfiguraciju i reći da li zadovoljava potrebe viste.
min CPU je 800MHz.
512Mb RAM
128Mb grafika.
jasno, ako želiš vrtit aero.
imaš na MS stranici konfigurator koji će ti procjeniti konfiguraciju i reći da li zadovoljava potrebe viste.
znaci,ja sa svojih 64mb graficke ne mogu staviti vistu, pa makar imala sve ostalo kak traze?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
možeš, isključiš aero sučelje i radit će ti
Affirmative. U suprotnom ako uključiš Aero, Vista će ti otkinuti 64MB RAM-a i pripojiti grafičkoj memorijiAli dobivaš zato 3D fancy efekte
![]()
EDIT: Tj. Vista će ti zaključit da imaš premalo grafičkog RAM-a, pa će samostalno isključiti Aero...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
a jel rade svi programi i na visti,il imate kakvih problema?To se tiče i igrica?
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
instalirao i malo je trajala puna je bugova i što se tiče igrica itd.
Nije mi problem u hardveru nego još nije finalizirana možda sad ?????'neznam koja je verzija moja je rc1 i ima još da se radi na njoj dok bude ok.
Proc mi je 3 ghz na toliko vrti
mem 1,5 ghz
grafa 128-256
Programi koje ja koristim 80 posto rade na windowsima samo sam pojeo prste nije bilo drivera za canona bublejet nije ga mogao prepoznat jedini razlog da ih skinem ,da i kameru mi nije našao?????????????
ovako ja sam skinuo finalnu verziju viste i nema puno bagova mozda 5 ali meni radi odlično ali ima jedan problem microsoft je u finalnu verziju koje je 6000 ugradio mehanizam, da u 5 mjesecu 2007 godine se windowsi jednostavno ugase
tako da če se vista morati kupovati u pc dučanima
za aero treba imat više od 512MB ramaIzvorno postao Inovator
Seriously?
ljudi moji ja nikako da skinem vistu skija san do sada 6 torrenta kao navodno vista i nitijedan mi nije dosa do kraja nego ostane na nekih 98%![]()
zanima me kako otkljucat finalnu verziju viste?!![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Pa nećeš ju baš otključati... Ali ima po netu crackova koji se svode na zamjenu sistemskih fileova zaduženih za aktivaciju onima sa beta-rc1 (budu priloženi u cracku) + aktivacija sa VAŽEĆIM rc1/beta key-em... Mislim da se key još može dobiti na onoj stranici za download rc1 pa tko još nije... Uglavnom to nije ništa finalno jer sam taj key ističe u 5 mjesecu 2007 ja mislim tako da poslije toga ništa od Viste... Ali do tad će vjerujem i neki bolji crack smisliti...Izvorno postao microhard
Eh, da ima još jedan način... Kad izađe u maloprodaju, kupiš original...![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
dali tko zna gdje skinuti crack za vistu billgates final
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Bookmarks