tocno. ja sam nekad igrao simse, i uvjek sam samo gradio i uredjivao kucu... bez 'igre'
Meni je jedina dobra stvar u Simsima gradnja i uređenje kuće. To mi je zakon i gotovo
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
tocno. ja sam nekad igrao simse, i uvjek sam samo gradio i uredjivao kucu... bez 'igre'
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
haha,simsi..zakon igrica..haha,al i ja samo gradim kucu..neko vrijeme sam ih ubijala sve,neke spalila neke utopila i u dvoristu napravila groblje,ono fakat veeeliko groblje,i onda bi u ponoc duhovi izlazili...hahahha
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
![]()
Da to mi je odlično. Si probala staviti kuću usred bazena pa pozvat muriju ili vatrogasce? Preplivaju fino bazen pa u kuću
A pizza man sa pizzom pliva
![]()
Zadnji uredio Hrc : 08-03-2004 u 15:07
e a onda i bebu stavim kod grobova,hahahah,ludilo....hahha
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
No dobro, tema je NFS Underground a Simsi nemaju nekakve veze s njom, osim što je obje igre napravila EA
kak ste uopce dosli na simse?neda mi se citat proteklih 10 pageova al to da bas i nema veze sa nfsom.
kolko se sjecam,imalo ej nekakve veze sa dj veljom...hmmm
Pa to ti pričam , zato mi i je dobar gt2, jer nema šanse da ga pređeš cijelog ispod 3 tjedna. A opet mi nije gušt igricu mrcvarit mjesec dana, pogotovo ak je lagana, ja ne kužim ekipu koja ima točno određeno koliko igraju dnevno i tak svaki dan malo po malo, pa ja bi poludio...Poslao: Hrvoje xyz
evo takve ljude ja ne kuzim.sorry,ali jeste li vi normalni?pa kakav ti ej gust odna uopce igrat igricu kad ej predes za jedan dan?to mi je tak glupo da nemrem rec...fino igras 3 4 tjedna mjesec dadna uzivis se..a ne rec u jednom danu.bezveze.
inace na ovom novom nfsu sam doso do negde 94 levela odna sam reinstaliro jer mi je trebalo mjesta na hardu i zbrisali su mi se sejvovi zato i sad sam an 45 negdje.ok ej al mi NFS:HP2 cak zgleda realnije.
Wasssssuppppp?
to su tzv gameri... a zamisli kako je onim profesionalcima koji testiraju igre....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...koji zarađuju velike pare... Ste čuli za profesionalan gaming?
okejjjj
Kaj? Ljudima plaćaju masne pare da igraju igre. Toga kod nas , naravno, nema
ne da igraju, moraju ipak i pobijediti, sto bas i nije lagan zadatak..
ma da velja ti ih igra i tak...a pusti ga,dobar je on tip,nadasve neobičan,al stoji sa nogama na zemlji...
wwwwwwwwwwwoooooooooooooooooowwwwwwwwwww
jeah!
kaj si zvučnik pojačao ili??
Lijepo je to igrat za pare, al brijem da ti to brzo prisjedne, po cijele dane čučiš ispred ekrana, vid ti slabi i debljaš se, ne bi ja to nikad mogao raditi.
Wasssssuppppp?
velja je nes krivo pojeo cini mi se..
@draz da ni je ne kuzim takve koji igraju tocno odredeno vrjeme neku igricu.totalno glupo,igras kad ti se da,kad imas volje,a neda si unaprjed odredujes,glupo.al ja kazem da ne vlim sad sjedit 5,6 sati da monitorom da bi preso cjelu igricu.to mi ej bezveze isto.
A je malo, al sam slab karakterom, šta ću, to je jače od mene...![]()
Wasssssuppppp?
e kad je dobra igrica igram je i po pet seti neprekidno odnosno dok mi kicma i oci ne utrnu![]()
moj bratic je ovisan o igricama al na PS2 ,lik ga dorufo na more,na skijanje...on moze igrat to 0-24.. i poslije je full zivcan.... to lose utjece na njega...
pa daš mu riblji čaj i sve ok...probaj vidjet češ...
ne, za rodjendan mu kupi ribicki stap i nek se igra pecanja ribe...brijem da bi poludio hahah![]()
to je definitivno prava terapija
![]()
gle ,ovisi di ga smjestiš da paca,ovisi o vrsti dna,opet i o blinkeru,a o boji štapa da ne pričam,znaš sve se treba poklopiti ,svi ti faktori da bi dobio ludog čovjeka...
Bookmarks