Da dobra je GT2 ali je ipak grafika slaba. Šta je sa novim nastavcima GT-a na PS2?
Meni je još uvijek Gran Turismo 2, najbolja igrica s aftekima; najveći izbor, ak se zabijaš pati ti upravljivost, imaš gume za potpuno realnu vožnju itd. NFS su igrice za djecu, to igram kad mi se ne da gubit: Porsche Unleashed sam prešao za 4 dana i to mi je njihova najbolja igra, Hot Pursuit 2 ne valja, prelagan je , a za Underground mi je bukvalno trebao jedan dan, doduše cijeli, al ostao sam razočaran...
Wasssssuppppp?
Da dobra je GT2 ali je ipak grafika slaba. Šta je sa novim nastavcima GT-a na PS2?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
to ti je od microsofta - rally challange -ak imas dobru graficku nauzivat ces se u ljepoti slike..al igrica je realna 100%!!Poslao: smogovac
ma koji je to rally da probam...
evo i slikice -tak izgleda
![]()
teska igrica, al kad je svladas onda si 'king rally-ja'
Zadnji uredio vjeko : 27-02-2004 u 01:09
Je grafika mu nije baš jača, al stara je to igrica. Novi nastavci kurta ne valjaju, ja sam dobio popizditis...Poslao: Hrc
Wasssssuppppp?
pa daj ajde kad ce colin 4 doc na komp?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a sta kazete o onim igricama tipa CRASH B. heheheh,meni je super,hehehe
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Crash je zakon!![]()
crash rules...
to je za djecu
i za smogovce
![]()
owa ti je dobra!!!
![]()
![]()
......
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A dajte kaj ste takvi? Igra je baš super i ... šarenaAl tko voli nek izvoli
meni je igrica bas zakon,imam sve djelove i sve sam presla...hahahah
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Cura si pa ti je oprošteno![]()
uffff..vec mi je lakse.....hehe![]()
evo takve ljude ja ne kuzim.sorry,ali jeste li vi normalni?pa kakav ti ej gust odna uopce igrat igricu kad ej predes za jedan dan?to mi je tak glupo da nemrem rec...fino igras 3 4 tjedna mjesec dadna uzivis se..a ne rec u jednom danu.bezveze.Poslao: Draz
Meni je još uvijek Gran Turismo 2, najbolja igrica s aftekima; najveći izbor, ak se zabijaš pati ti upravljivost, imaš gume za potpuno realnu vožnju itd. NFS su igrice za djecu, to igram kad mi se ne da gubit: Porsche Unleashed sam prešao za 4 dana i to mi je njihova najbolja igra, Hot Pursuit 2 ne valja, prelagan je , a za Underground mi je bukvalno trebao jedan dan, doduše cijeli, al ostao sam razočaran...
inace na ovom novom nfsu sam doso do negde 94 levela odna sam reinstaliro jer mi je trebalo mjesta na hardu i zbrisali su mi se sejvovi zato i sad sam an 45 negdje.ok ej al mi NFS:HP2 cak zgleda realnije.
hahahhahaha velja,al zato ti sjediš cijeli dan pred kompom i igraš simse....+uopće ne znam koja je to igra...
uostalom dok si ti igrao "naj" simulaciju autiju po cijele dane,smogovci su spašavali naselak..i zahvaljujući njima ja danas imam dom...šmrc...![]()
Poslao: smogovac
hahahhahaha velja,al zato ti sjediš cijeli dan pred kompom i igraš simse....+uopće ne znam koja je to igra...
ti to sebe opisujes?
btw ja mrzim simse
sebe?ne vidim gdje sam ostavio detaljan opis neke osobe....kak možeš nešta mrzii,ja mogu ne woljeti,ali mrziti....konkluzija je,da ni ja ne volim simse..
ej kaj se svadjate pa simsi su za osnovnoskolce do 5-zog razreda![]()
simsu su naj vece sranje na ovome svijetu!!! to je samo za one koje nemaju RL(real life), pa im trebaju takve igre da budu levatu u VL(virtual life)
chevapi for men
samo se pitam cemu ta igrica, zakej je tak popularna - totalno smeće!!
mudro zboriš...
Bookmarks