haah
![]()
haah
haah
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
igrica je baš ok,igriva i sve to,al nikako nije realna,nema oštečenja ni ništa...to mi je bed,ako hočete realnu igricu igrajte cm3
kako me mota ovaj tvoj duhic,stalno mislim da sam ja to pisala...grrrrr
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
E onda si zamisli kako je nama ostalima![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
@smogovac- za sada ne postoji igrica sa realnim ostecenjima..za sada najblize je GTA3..a colin3 je tak nerealan-dvojka mi je puno realnija, ak hoces pravi reli igraj rally challange tak nekak-od microsofta!!
@mala daj promjeni sliku..i ja isto mesam tvoje textove sa smogov..![]()
He he mislim da bi poslije ti bježao u kuhinju od srama kaj te cura dobila u nogaću.Poslao: Ch3lawy
Ima da osvjetlaš obraz muškog roda i pokažeš ženskama da im je mjesto u kuhinji![]()
![]()
...si ti puko...Colin je najrealniji i najbolji rally koji postoji,zasad...Poslao: vjeko
@smogovac- za sada ne postoji igrica sa realnim ostecenjima..za sada najblize je GTA3..a colin3 je tak nerealan-dvojka mi je puno realnija, ak hoces pravi reli igraj rally challange tak nekak-od microsofta!!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
slažem se u velikoj potpunosti...Poslao: Eminem
...si ti puko...Colin je najrealniji i najbolji rally koji postoji,zasad...
pa nisam ja rekao da ne postoji...yes little duck,samo što nfs to nije,i to mi fali,igrao sam ga,ok je,meni osobno je colin neusporedivo bolji...Poslao: vjeko
@mala daj promjeni sliku..i ja isto mesam tvoje textove sa smogov..![]()
to su dvije razlicite igre...
necem ja nikakvu slicku mjenjat,ja sam puva duhica uzela...neka on mjenja,ne ja ,smjc...![]()
ne pakati,smislit čemo neš,pušaaaa
Tho prvi do 200 postova može staviti vlastiti pa vi kak hoćete...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
ne al od kolina ostecenja su fakat nerealna - il se razbiju svijetla il otpadne branik....da,da, a kad se auto prevrne na krov-krov je ostao isto(nije spljosten), ....gta3 je prva igrica sa realnim ostecenjima..
sori al u gta3 malo dotaknes zid a razbije se cjeli auto... bas i nije realno...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pa bolje to nego da branik moras lupiti 100 puta da otpadne-u kolinu..dobro, dosta o tome, neda me se svadjati![]()
ali zato je vožnja ful realna,probal rally malo voziti ,pa onda colina,pa češ vidjeti,da je skoro isto...
normalno da nije krov spljosten kada imas ojacanja u autu![]()
evo instaliro i ja nfs-under...inače ne igram igrice al ova je fakat OK,odma se osjećam mlađe....![]()
;-) tomo i kako ti se cini?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
odlična je..,samo kaj je bit igrice pojačat zvuk do kraja...
![]()
ja cu brze do 200 docipusa....
@smogovac ja u rally-ju ne mogu zavrsiti stazu a da ne budem zadnji(u kolina bez pol beda budem prvi il drugi)
rally je tak realan-kako auti samo proklizavaju(nesmes punim gasom u zavoj inace zavrsis u jami-kod kolina se nekako izvuces..)![]()
ma koji je to rally da probam...
Bookmarks