može...imam ih ja dosta kojih ne koristim,pa ti dam...
HAHA,UF.KOLIKO SAVJETA...a trebali ste ga vidjet jednom na moru,igrao je vice city i imao 5 zvijezdica (ono s policijom ga hvatala) i lik se tolko uzbudio da se znojit poceo,haha
nesmije mu se nista reci kad igra igrice....a kad mu se jos tata pridruzi..uff.heheh
ma smogy budes mi ti pomogao u odabiru stapa ????![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
može...imam ih ja dosta kojih ne koristim,pa ti dam...
![]()
...malo sam brže ušao u zavoj...ko pogodi šta je poslije bilo,dobije pivu......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...kako uzasna igrica pa pogledajte malo pa iza kotaca uopce nema prasine, kotaci su tak cisti kao da su izasli iz tvornice-RALLY CHALLANCE RULS
@eminem pevrnuo si se?? jel tak??
nije se prevrnuo ,bar u ovom zavoju,neg je ravno po dijagonali produžio...i tako ondma i iz drugog zavoja izašo van...
zabio si se u drvo???heheh
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Skrenuo je desno ali je prebro vozio pa je probao lijevo. Nije uspio i loše je završilo![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
@hrc tvoj mi avatar steka...fucking graficka!!![]()
nemreš to sa grafičkom,bar mi je tak velja reko...
proso je izmejdu ova dva drveta i nastavio
Poslao: smogovac
nemreš to sa grafičkom,bar mi je tak velja reko...
??
ima ima to veze sa grafickom.ak imas vise od 64 rama,odna oni to brze probave taj ogromni .gif fajl i odna ti ne steka.
ehm sto se ove slike ice-nije mi jaso kak ej nacrtana strelica za ljevi zavoj a trebas skrenut desno jedino ak to nije za sljedeci zavoj.sta tija znam-nekak si uspio smotat ovaj zavoj prvi al odna slejdeci nisi ... ?
Prošao si zavoj bez ogrebotine![]()
![]()
![]()
Ma dajte... 220km/h... nema šanse da preživi
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
ma naglo je skrenuo i prevrnuo se..
i kad će on više odgovoriti?+to je igrica,tak da praktički nije ni živ+možda je malo i usporio,te dao gas po izlasku iz zavoja...
vozis ti auto;smogy????pravi auto![]()
jesteli igrali UT 2004?? odlicna igrica..najbolje odnosno najrealnije grafike za sada..igriva do yaya +to upravljate vozilima, letjelicama,..
UT 2004? od ceg je to skracenica?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
unreal tournament covjece, pa kaj nikad nisi cuo za tu igricu??
vjeko jel možeš nabavit UT2004, jel kaj bolja od ove 2003?
jel mogu nabaviti?? haha pa vec je imam tjedan dana...ima odlicne modove..
ak oces prodam ti je za 80kn na dvd cedeju(6cd)
ma dam ti 80 ku****![]()
...malo kasnim sa odgovorom,al šta ćeš...Poslao: smogovac
nije se prevrnuo ,bar u ovom zavoju,neg je ravno po dijagonali produžio...i tako ondma i iz drugog zavoja izašo van...
..."smogovac"...točno,iako je bilo veoma gusto...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks