Meni je ova nokia N73 sjajna ali mi je previse para to dati za mob, ne bi nikad dao tu lovu za mob tako da ova varijanta otpada...
Sto se tice sony ericssona, svakako preporucam k800 jer ga i sam imam, a za ove ostale modele w850 mi se nekako cini jos najbolja opcija ako ti je vaznija muzika od kamere, takoder ova dva moba imaju dosta slicnosti tako da sam odluci...![]()
Nekako me sve vise privlaci ovaj W950... :bunny:

, ali bolje nemoj na to racunati. D900 ce uskoro imati svaka druga osoba zbog svojeg omjera ulozeno/dobiveno, a to npr. meni dosta smeta. Tu je jos i flat kabel. Prodavaci samsunga tvrde da D500 i D600 nisu pravi samsung mobiteli posto se cesto kvare i da je samsung sada izbacio D900 koji je potpuno pouzdan, ali iskreno sumnjam u to. K800 mi se cini odlicnim mobitelom, ali software mu je vec nekako star, nema bas nesto inovativno kao oni screensaveri koji se mjenjaju ovisno o vremenu na D900. Sto se tice N73, to je vec sve poznato symbian, 3.2mpix kamera sa AF.... jedino eto taj joystic i nedostatak wifi-a kod symbiana nove generacije su sitni nedostaci. N91, zasto to uopce gledas?

Bookmarks