ja sam to primjetio na w800i. nije da mi smeta , al nije baš ni fora, svaki put misliš da će riknut!:bunny: isto kupljen kod T-mob.
ja sam to primjetio na w800i. nije da mi smeta , al nije baš ni fora, svaki put misliš da će riknut!:bunny: isto kupljen kod T-mob.
Vidite, onda se ipak kuži i nisam jedini koji ima takav problemčić...![]()
Jel zna onda netko u čemu je problem i kako ga eventualno riješiti?![]()
Bom Chicka WahWah
mislim da je neka hardverska, sitna greškica u naponima , jer se isto događa i nakon flešanja.kao što rekoh, ziher nije neki bed, al svaki put pomisliš , koji je sad k.... , oće li riknut?
Ak će mi se dati, budem pitao u EM-u kaj bi to moglo biti, oni bi trebali znati...ak se da srediti, možda ga i odnesem na servis, pošto imam garanciju, jer ak kupim takav mob, pogotovo novi, onda želim da bude 100% ispravan bez nekih crta i gluposti...![]()
Bom Chicka WahWah
tu se slažem , al mislim da je bolje da ti ne leme po mobu, nisu ni oni bogovi. fak, kak ćeš imat presing da ti je mob već razjebavan u servisu. ne bih ja , nije to sad neka tragedija. smeta ,al probaj ak se neda da ti zamjene za drugi.
Kod mene se isto vide ter crte...baš ono kad zasvijetli bijelo da ti se upali ekran vide se nekakve crne crtice po vertikali sa bijelom pozadinom..baš cool![]()
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
Bookmarks