a jel tebi vid OK?Izvorno postao El Niño
evo sad bas gledao, prvo se malo svjelto prigusi, onda skroz ugasi i nikakve crte.
Imam jedno pitanje vezano uz ekran na K800...radi se o tome da kao da ekran radi na lošoj frekvenciji ili nekaj, odnosno, kad pomaknem mobitel, kao da se pojave nekakve crte na ekranu dok se mob ne smiri...ista situacija je kad je mob na mjestu, a ja trepčem i geldam u ekran i opet se pojave te crte...sad ne znam jel do frekvencije, tromosti oka ili čega već?
Možda je pitanje glupo, al sam već imao isto iskustvo na Samsungu D500...
Bom Chicka WahWah
a jel tebi vid OK?Izvorno postao El Niño
evo sad bas gledao, prvo se malo svjelto prigusi, onda skroz ugasi i nikakve crte.
iPhone 5s 16 GB
Znaš kak probaj...stavi neku tamniju temu ili pozadinu i probaj micati malo mobitel i gledat u ekran...s vidom nemam problema, al ne znam zakaj se to pojavljujem...crte su full sitne, al kad se zagledaš, kuže se...Izvorno postao imatic
Bom Chicka WahWah
moj nema takve probleme...+to ti je tak kad mobove na crno kupuješ![]()
Kaj je najbolje, kupio sam ga u T-Mobile-u kad sam produžio ugovor, tak da nije na crno...velim, sličnu stvar sam imao i sa Samsungom D500 da su mi se te crte pojavljivale...mislim da je to do frekvencije na kojoj radi ekran...
Bom Chicka WahWah
stavio original temu "nightshoot" i nista opeta mozd ti imas neki natprosjecni vid sto mi ne vidimo
![]()
sala
iPhone 5s 16 GB
Nemam pojma kaj bi to moglo biti...nije da me smeta, al mi je skrot čudno...očito mi oko nije jako tromo pa vidi razno-razne stvari...mislim si, pa nemre se na K800 ekran pokvariti, pogotovo ne nakon 2 dana...al opet si mislim, možda ima kakve veze kaj je telefon iz izloga (jer je bio zadnji primjerak), pa je non-stop u njega pičilo ono svijetlo u izlogu da nije nekaj zmrdalo na ekranu...
Bom Chicka WahWah
probaj dati nekom drugom da vidis jel on vidi, ako vidi to, probaj otici u t-mobile pa tamo provjeri jel i na drugima takoIzvorno postao El Niño
iPhone 5s 16 GB
Budem to probao napraviti...dat ću mob par ljudi, pa nek vide dal se te crte pojavljuju ili ne...em kaj u T-Mobile-u useru mobitel s onim T-Mobile znakom, umjesto da lijepo piše CyberShot, a onda je mobitel još možda i zdrkan...
Bom Chicka WahWah
da tako je meni na 6630 i na bs C81 bilo,neke crtice počnu titrati na ekranu ali ih tek vidiš kad malo zagledaš,vjerojatno do moba nešta neki imaju neki ne!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Evo i ja sam stavio ovu temu i nista, meni je sve u redu i nemam nikakvih smetnji...Izvorno postao imatic
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
To ti je kad si prevelika picajzla, neki ljudi nebi to ni skužili jer ne promatraju telefon 24h na dan
![]()
ja sam to primjetio na w800i. nije da mi smeta , al nije baš ni fora, svaki put misliš da će riknut!:bunny: isto kupljen kod T-mob.
Vidite, onda se ipak kuži i nisam jedini koji ima takav problemčić...![]()
Jel zna onda netko u čemu je problem i kako ga eventualno riješiti?![]()
Bom Chicka WahWah
mislim da je neka hardverska, sitna greškica u naponima , jer se isto događa i nakon flešanja.kao što rekoh, ziher nije neki bed, al svaki put pomisliš , koji je sad k.... , oće li riknut?
Ak će mi se dati, budem pitao u EM-u kaj bi to moglo biti, oni bi trebali znati...ak se da srediti, možda ga i odnesem na servis, pošto imam garanciju, jer ak kupim takav mob, pogotovo novi, onda želim da bude 100% ispravan bez nekih crta i gluposti...![]()
Bom Chicka WahWah
Ak ti voliš razvaljene i pokvarene mobitele, super za tebe!Izvorno postao M A R I N
![]()
Bom Chicka WahWah
tu se slažem , al mislim da je bolje da ti ne leme po mobu, nisu ni oni bogovi. fak, kak ćeš imat presing da ti je mob već razjebavan u servisu. ne bih ja , nije to sad neka tragedija. smeta ,al probaj ak se neda da ti zamjene za drugi.
Kod mene se isto vide ter crte...baš ono kad zasvijetli bijelo da ti se upali ekran vide se nekakve crne crtice po vertikali sa bijelom pozadinom..baš cool![]()
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
Bookmarks