Hvala na informaciji predator.
Hvala na informaciji predator.
Nema na čemu,
PREDATOR
Ne znam kakva je ViaGPS 2, ali ova ViaGPS 1.5 je katastrofa. Vraćam se starom i dobrom i-GO-u. Dat toliko para za nju, ne znam, hvala im.
Via GPS2 je puno bolja od jedinice, imam jednu i drugu pa sam malo testirao. Što se tiće Hrvatske tu je IGO lošiji (mislim na mapu) od ViaGPS2, pa ako ti je bitna sama karta Hrvatske moja preporuka ti je ViaGPS2.
PREDATOR
Ma uspoređivao sam ja i jednu i drugu po karti imadu obje grešaka po gotovu na ovim novim cestama. U vecim gradovima (Split, Zadar) isto. Jedino manja mjesta ViaGPS im po koju ulicu više.Ali kad vidiš softwer u Vie katastrofa (probaj voziti noću) meni se ne nimalo ne sviđa , ja sam je maknuo sa PDA.
ViaGps2 je puno detaljnjija, to se pogotovo vidi u manjim mjestima u kojima su oznacene ulicea na drugim kartama nisu. Sto se tice gresaka svaka karta ih ima I uvijek ce ih biti ali po meni ih viaGps2 ima najmanje. Bilo bi dobro da su stavili night mode kao na IGO ali meni to ne smeta toliko, po noci stavim backlight off I ne svijetli pre jako.
PREDATOR
Ima li netko taj fix za VGA za Cardinale? Radim na FS loox560 i sve je toliko sitno da je neupotrebljivo u vožnji.
Bookmarks