Danas sam izbrisao i ponovo instalirao via gps2 ali opet isto, radi minutu dvije pa se ugasi. Jedino ako prčkam po njemu za vrijeme voznje ostaje upaljen. Da li znate u čemu je problem? Help please!
Danas sam izbrisao i ponovo instalirao via gps2 ali opet isto, radi minutu dvije pa se ugasi. Jedino ako prčkam po njemu za vrijeme voznje ostaje upaljen. Da li znate u čemu je problem? Help please!
PREDATOR
Kod mene sve radi (bar za sada) odlicno i stvarno ne znam uzrok.
Probaj skinuti sa ovog linka i pokusaj ponovo:
http://rapidshare.com/files/12881059..._edit.rar.html
Sretno .....
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Skinuo sam sa ovog linka pa čemo vidjeti kad instaliram hoče li raditi.
PREDATOR
Ne radi, čim pokrenem Cardinale odmah izade iz programa. Baš nemam sreće s ovim via gps2. Ako neko zna neko rješenje neka javi.
PREDATOR
Prijedlozi:
- Makni iGO, viaGPS 1 ili slicni soft koji se mozda sukobljava sa ovim.
- Napravi full backup (npr: SPB Backup) i napravi hard reset pa onda probaj na cist uredaj instalirati i pokrenuti.
Meni kad nesto ne ide uredaj je odmah na H-reset-u (toliko vec puta.....).
Bitno je da ne gubis![]()
Za slucaj da ga nisi instalirao LINK (edit)
Zadnji uredio kokibj : 22-01-2007 u 23:18
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Ajde vidi kako ti je PDA podešen. Ako radi samo na baterije pogledaj u Settingu da li je uključeno samogašenje uređaja i gašenje backlighta. Posebno se u Win Mobileu 5 može podesiti za vrijeme baterija i za vrijeme dok je uštekan u struju.
Meni na PocketLOOX-u N560 radi vrlo uredno. Samo imam onaj VGA crack, jer je inaće sve premalo![]()
To je bilo rješenje, u settingsu mi je bilo podešeno samogašenje za dvije minute pa se cardinale gasio.Kada isklučim gašenje sve uredno radi. Nisam na to pomislio jer imam instaliran i via gps1 koji uredno radi i ne gasi se nakon
dvije minute. To mi nije jasno???
ps. nisam mogao prije odgovoriti(ban-ana)
PREDATOR
Bookmarks