najsigurnije da ga odneses kod nekog unlockera, jel ako sam nesto petljas mozes ostat bez telefona pa onda opet kod unlockera. ovako ti je brze
najsigurnije da ga odneses kod nekog unlockera, jel ako sam nesto petljas mozes ostat bez telefona pa onda opet kod unlockera. ovako ti je brze
iPhone 5s 16 GB
ali mob je nov pa nebi bas iso tamo, bolje da pricekam novu verziju sofaIzvorno postao imatic
al jel se nemoze nekako staviti onaj stari (isto kao sto sam stavio novi)
mozda u servisu ovlastenom ak ih nagovoris. al ak ti neko "sastrane" stavlja gubis garancijuIzvorno postao juka vk
iPhone 5s 16 GB
ovo je nadogradivano preko SE-ove stranice (u uputama od moba pise za to ) SE-ovi programi negubi se tu garancija
ja sam iz Vinkovaca a servis je u ZG pa nije ni to bas jednostavno
sve mi se cini da cu pricekati novu inacicu softvera e a kda bi ona mogla doci ova je izasla 14.9.06 e i jel bi ova nova mogla biti normalna?
Ne, to je u redu, to je skroz legalno. No nazalost tim postupkom mozes staviti iskljucivo najnoviji firmware, nemas mogucnost biranja verzije.Izvorno postao juka vk
Eh, nitko ne zna kad ce izaci sljedeci firmware, a niti kakav ce biti (tko zna, mozda bude jos goriIzvorno postao juka vk
).
mozda jel se svi zale na nedostatak megabassa i na slabije tonove na K750 i na W810
iPhone 5s 16 GB
sve mi se cini da cu pricekati novu inacicu softvera e a kda bi ona mogla doci ova je izasla 14.9.06 e i jel bi ova nova mogla biti normalna sto se tice playera?
a zanimljivo je da se radio cuje normalno i preko slusalica i zvucnika, a cini mi se da se i media player preko zvucnika cuje normalno samo preko slusalica zeza
jel zna neko kad bi mogla stici nova verzija softa za k750i i oce biti normalna
Bookmarks