= Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
vrlo rado bi ti pomogao, al eto, nakon mnogo vremena i meni se ta poruka prikazala nekidan, točnije oko četvrtka, i cijeli sustav otišao kvragu. i to nakon instaliranja jednog shita na koji me crni vrag nagovorio. podizanje sustava se masovno usporilo, sa svim mogučim programima sam probao reparirat, al ne ide. ni sys. restore nije upalio. pošto sam u stisci s vremennom zbog posla, odlučio rušit win. sve skupa ogroman gubitak vremena, živaca, jer koristim još 2 dodatna OS-a pod wmwareom, SQL baze, itd. i još pod laganim utjecajem alkohola formatirao krivi disk. 120 GB mp3ca i filmova
dakle, sam problem je navodno vezan uz sp2, više info-a ovdje, ali ja stvarno nisam imao vremena izmišljat toplu vodu. samo znam da se više ne igram sa glupostima.
Ajoj 120 GB, mp3ca i filmova!
Jesi probao izvuć podatke, ja sam jednom izvukao sve s formatiranog diska, ali sam pazio da se prije ništa na njega ne zapiše!

Kažeš da je problem vezan uz sp2, jesi probao izbrisati SP2, ja imam u add/remove programs SP2 i mogu ga maknuti, neznam dal mogu, al probat ću.

Inače meni taj komp služi samo za net, i nemam na njemu ništa važno, samo par crackiranih programa, među kojima je i NOD 32, s kojim se nebi želio zaje.. ponovno!
Ako ne upali ovo sa deinstalacijom SP2, morat ću FormatC:
pozdrav!