Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vrlo rado bi ti pomogao, al eto, nakon mnogo vremena i meni se ta poruka prikazala nekidan, točnije oko četvrtka, i cijeli sustav otišao kvragu. i to nakon instaliranja jednog shita na koji me crni vrag nagovorio. podizanje sustava se masovno usporilo, sa svim mogučim programima sam probao reparirat, al ne ide. ni sys. restore nije upalio. pošto sam u stisci s vremennom zbog posla, odlučio rušit win. sve skupa ogroman gubitak vremena, živaca, jer koristim još 2 dodatna OS-a pod wmwareom, SQL baze, itd. i još pod laganim utjecajem alkohola formatirao krivi disk. 120 GB mp3ca i filmova
    dakle, sam problem je navodno vezan uz sp2, više info-a ovdje, ali ja stvarno nisam imao vremena izmišljat toplu vodu. samo znam da se više ne igram sa glupostima.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.233, Nivo: 37
    Bodovi: 24.233, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
    vrlo rado bi ti pomogao, al eto, nakon mnogo vremena i meni se ta poruka prikazala nekidan, točnije oko četvrtka, i cijeli sustav otišao kvragu. i to nakon instaliranja jednog shita na koji me crni vrag nagovorio. podizanje sustava se masovno usporilo, sa svim mogučim programima sam probao reparirat, al ne ide. ni sys. restore nije upalio. pošto sam u stisci s vremennom zbog posla, odlučio rušit win. sve skupa ogroman gubitak vremena, živaca, jer koristim još 2 dodatna OS-a pod wmwareom, SQL baze, itd. i još pod laganim utjecajem alkohola formatirao krivi disk. 120 GB mp3ca i filmova
    dakle, sam problem je navodno vezan uz sp2, više info-a ovdje, ali ja stvarno nisam imao vremena izmišljat toplu vodu. samo znam da se više ne igram sa glupostima.
    Ajoj 120 GB, mp3ca i filmova!
    Jesi probao izvuć podatke, ja sam jednom izvukao sve s formatiranog diska, ali sam pazio da se prije ništa na njega ne zapiše!

Kažeš da je problem vezan uz sp2, jesi probao izbrisati SP2, ja imam u add/remove programs SP2 i mogu ga maknuti, neznam dal mogu, al probat ću.

Inače meni taj komp služi samo za net, i nemam na njemu ništa važno, samo par crackiranih programa, među kojima je i NOD 32, s kojim se nebi želio zaje.. ponovno!
    Ako ne upali ovo sa deinstalacijom SP2, morat ću FormatC:
    pozdrav!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. generic host process
    By Compov in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 07-10-2006, 11:55

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove