Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.233, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Generic host process for Win32 Services

Kad se spojim na Net(imam adsl) nakon par minuta mi izbaci ovo:

Još uvjek mogu surfati, ali ne svjetle mi ona dva monitora za ADSL konekciju, i kad idem na diskonekt, ne želi se diskonektirati,a kad mi pukne veza ne mogu se konektirati ponovno, moram restartati kom.
    Pregledao sa nodom, virusa nema, sa serch and destroy, nešto bilo, to riješio, sa ad ware, isto obrisao sve, sa hijack this pogledao, nema ništa novog ili nepoznatog u memoriji. Neznam kak da riješim taj problem?
    Dva mjeseca je super radilo.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi, ajd pomozite, u čemu je problem koji razlog može bit da mi izbaciva tu poruku?, šta da probam napraviti, neki prijedlog možda, ne želim formatirati disk,i stavljati friške Win, a ovo me ubijaaaa!

1. Ne izbaci svaki put poruku
    2. poruku izbaci samo kad sam na internetu
    3. ponekad nakon poruke ne mogu surfati, niti se diskonektirati s neta, a ako se probam diskonektirati, ili iskopčam DSL modem, komp se gasi sto sto godina.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vrlo rado bi ti pomogao, al eto, nakon mnogo vremena i meni se ta poruka prikazala nekidan, točnije oko četvrtka, i cijeli sustav otišao kvragu. i to nakon instaliranja jednog shita na koji me crni vrag nagovorio. podizanje sustava se masovno usporilo, sa svim mogučim programima sam probao reparirat, al ne ide. ni sys. restore nije upalio. pošto sam u stisci s vremennom zbog posla, odlučio rušit win. sve skupa ogroman gubitak vremena, živaca, jer koristim još 2 dodatna OS-a pod wmwareom, SQL baze, itd. i još pod laganim utjecajem alkohola formatirao krivi disk. 120 GB mp3ca i filmova
    dakle, sam problem je navodno vezan uz sp2, više info-a ovdje, ali ja stvarno nisam imao vremena izmišljat toplu vodu. samo znam da se više ne igram sa glupostima.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
    vrlo rado bi ti pomogao, al eto, nakon mnogo vremena i meni se ta poruka prikazala nekidan, točnije oko četvrtka, i cijeli sustav otišao kvragu. i to nakon instaliranja jednog shita na koji me crni vrag nagovorio. podizanje sustava se masovno usporilo, sa svim mogučim programima sam probao reparirat, al ne ide. ni sys. restore nije upalio. pošto sam u stisci s vremennom zbog posla, odlučio rušit win. sve skupa ogroman gubitak vremena, živaca, jer koristim još 2 dodatna OS-a pod wmwareom, SQL baze, itd. i još pod laganim utjecajem alkohola formatirao krivi disk. 120 GB mp3ca i filmova
    dakle, sam problem je navodno vezan uz sp2, više info-a ovdje, ali ja stvarno nisam imao vremena izmišljat toplu vodu. samo znam da se više ne igram sa glupostima.
    Ajoj 120 GB, mp3ca i filmova!
    Jesi probao izvuć podatke, ja sam jednom izvukao sve s formatiranog diska, ali sam pazio da se prije ništa na njega ne zapiše!

Kažeš da je problem vezan uz sp2, jesi probao izbrisati SP2, ja imam u add/remove programs SP2 i mogu ga maknuti, neznam dal mogu, al probat ću.

Inače meni taj komp služi samo za net, i nemam na njemu ništa važno, samo par crackiranih programa, među kojima je i NOD 32, s kojim se nebi želio zaje.. ponovno!
    Ako ne upali ovo sa deinstalacijom SP2, morat ću FormatC:
    pozdrav!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.google.com/search?client=...utf-8&oe=utf-8

obrati paznju na prvi link... ima za skinit patch koji popravlja i detaljno objasnjeno zbog cega se dogodi tako nesta

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jesam, vratio sam jedan dio podataka, nešto nisam, pa pokupio na jedan drugi način, ugl. recimo da sam to riješio koliko-toliko. nisam ništ dirao sa deinstaliranjem SP2, imam orginalne xp+sp2, i kažem, nisam imao vremena se igrat, tražit i nagađat koji mu je vrag, jednostavno, formatiranje mi je bilo najsigurnije i najbrže rješenje. ako ti je samo do nod32, tu nemaš problema, imam ja sve što treba da radi kako treba eto, ako je tako kako veliš da ti služi samo za net, preporučam ti sustav dole, i nanovo. ja sam probao i sys. restore, i TuneUP utilities, i system mechanic, sve najnovije verzije, al ništa, problem je i dalje ostao. tako da, stavit novi win+osnovne programe koliko veliš da ti treba; oko 3 sata posla.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
    jesam, vratio sam jedan dio podataka, nešto nisam, pa pokupio na jedan drugi način, ugl. recimo da sam to riješio koliko-toliko. nisam ništ dirao sa deinstaliranjem SP2, imam orginalne xp+sp2, i kažem, nisam imao vremena se igrat, tražit i nagađat koji mu je vrag, jednostavno, formatiranje mi je bilo najsigurnije i najbrže rješenje. ako ti je samo do nod32, tu nemaš problema, imam ja sve što treba da radi kako treba eto, ako je tako kako veliš da ti služi samo za net, preporučam ti sustav dole, i nanovo. ja sam probao i sys. restore, i TuneUP utilities, i system mechanic, sve najnovije verzije, al ništa, problem je i dalje ostao. tako da, stavit novi win+osnovne programe koliko veliš da ti treba; oko 3 sata posla.
    Evo friški win su gore, ali bez sp2, jer mi netreba, prije sam ga imao samo zato jer je zahtijevao ati catalyst driver, ali pošto ne koristim TV out na tom kompu nema svrhe instaliranja, a ako mi i zatreba mogu stavi ati try tools, koji ne zahtjeva sp2.

Inače probao sam ja deinstalirat SP2, ali kao nusprodukt su mi se pojavili problemi s mrežom, nemogućnost spajanja na net, pa se nisam htio zaje s tim.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto, nadam se da nije bilo bolno a vjeruj, kad nešto ne znaš, ne isplati se izmišljat toplu vodu, gubit vrijeme, za riskiranje. dobro je testirat pa znat za ubuduće, al takve se stvari rade na drugi način. kad se dogodi shit, najbolje je krenut linijom manjeg otpora. a to je kako kome, nekom format c:, nekom acronis true image, itd.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. generic host process
    By Compov in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 07-10-2006, 11:55

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove