neka uzme k750i vjeruj mi isplati se dati 200-300kn više!
SE K510i
SE Z530i
Pozdrav!Ja evo otvaram ovu temu kako bih znao preporučiti bratiću što da kupi.Pošto ja imam obadva,dajte komentare.Evo moje mišljenje:
SE K510i
Dobro kod njega:
-1.3 mpx kamera
-ekran TFT sa 256.000 boja
-jak i "prodoran zvuk"mp3-a
Mane:
-nema radio
-ne podržava dodatnu memoriju
-baterija kratko traje
SE Z530i
Dobro kod njega:
-proširiva memorija M2 kartica(Memory Stick Mikro)
-VGA kamera odlična za taj standard
-jaka baterija(meni dugo traje)
-lagan,malen
Mane:
-uf ekran loš
-nema radio
-slab zvuk mp3-a
I pitanje dodatno.Kak tak čujem mogu pojačati zvučnike Z530i da budu kao K510i i jel u Z530i mogu ubaciti Flight mode(zrakoplovni način rada)kao što ima W300i.Thanx![]()
neka uzme k750i vjeruj mi isplati se dati 200-300kn više!
Da ali on želi jedan od ta dva a razlika u cijeni je minimalna pa me zanimaju vaši komentari,iskustva...A K750i po meni nije baš nešto(nemojte se ljutiti)-moje mišljenje...
Kad bi ja birao uzeo bih K-510 bez obzira na to šta ima onaj famozni yoistick
A ja ipak mislim da je K-750 miljama ispred ta oba mobitela
I feel the need -the need for speed!!!!!
Pošto sam imao sva 3 mobitela spomenuta u ovoj temi mislim da sa sigurnošću mogu reći da je K750 daleko ozbiljnije napravljen nego ove koje si ti stavio kao izbor, a pak kad bih samo izmedju njih morao birati, moj bi izbor bio K510 jer je u Z530 strpano previše kompromisa za klasu u koju se pokušava ugurat, tu prvenstveno mislim na walkman telefone. Kao glavne mane naveo bih jako loš display, očajan zvuk na vanjskom zvučniku, format i cijenu kartica koje podržava (iste ne dolaze s mobitelom), prosječna kvaliteta plastike, samo VGA kamera, loop antena zbog koje je mob ogoman..
Uglavnom, K510![]()
uzmi k750 zato sto je jednostavno bolji od ova dva mobitela![]()
Al ako mi vi ovo možete objasnitu:zašto je zvuk očajan(slab)?Načuo sam da se to može promijeniti ubacivanjem novog softwarea-je li to istina ili puke glasine?I još nešto mogu li ja svoj Z530i ubaciti Flight mode(zrakoplovni način rada)promjenom softwarea i isto to na K750 ili je to tvornički preodređeno?Thanx![]()
@zoky
ma daj! ja ti imam k510i, kaj pričaš da baterija traje kratko???? traje više od 3 dana!![]()
Slušaj.U karakteristikama piše da mob K510i može se koristiti 2 sata mjuze,a Z530i 5 sati.Odnosno 10 sati u pričanju Z530i,a K510i do 7 sati.Pa kad bateriju umjereno koristiš mojem frendu 5 dana traje a meni neće više od 2 dana jer sam stalno prikopčan stereo slušalice i dajem drugima.Nemoj zamjeriti ali tako piše svugdje.Moja baterija je 900maH,a tvoja 750maH.Ima T630 jaču bateriju od tvojeg.Može li mi tko odgovoriti na ona pitanja.Thanx![]()
pa kolko sam ja upućen K510 nema mogućnost memorysticka, kakvih ljutih 2 sata muzike onda?
Z530 ima mogućnost MS-micro, al je displej zato koma. mob je inače ok, može se s njim igrat graničara je ima gumenu oplatu. uglavnom, ima više prednosti nego nedostataka.
Zadnji uredio AutoXpert : 08-12-2006 u 12:25
z530 display za sjest i plakat...
Seriously?
AutoXpert mislim ne na Memory Stick Mikro nego na sviranje,odnosno koliko dugo može reproducirati pjesme,a ne na Memory Stick Mikro.A jel se može ubaciti software od W300i u Z530i ponajviše zbog flight moda(zrakoplovni način rada) ?Thanx![]()
vjerojatno se može preflešat, pitanje je kak će to podnijet hardver, na dulje vrijeme. btw, kak 510 može svirat 2 sata mjuze s tak malo memeorije. jedino ak stalno vrti 2 pjesme , i to kratke?
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
*ebiga pa i to mislim.Ako vrti stalno koliko može stati u njega 13 pjesama slabe kvalitete.Znači mogu flešat.Ali ja ne želim ako hardver ne bude držao.Imaš li ti možda kakvih iskustava.Thanx![]()
nisam pobornik flesanja slabijeg moba u jači. ovak laički mislim da je jedina veća hardverska razlika izmedju w300 i z530 u displeju. ha , čuj, probaj da ti ga neki unlocker prefleša, pa ak ne valja vrati u prvotno stanje. mislim , ne bi se smjelo dogodit neko neželjeno čudo. ja ti imam jedan z530 i mob je fakat ok . za te pare dobiješ dobar walkman - samo trebaš uzet dobre sluške i što se mjuze tiče , neće zaostajat za ostalima početnog slova "W".
Sljaka!
A ovisi što mu je važno kod mobitela, ak mu je mjuza nek si zemi Z530, ak ne onda K510 u svakom pogledu, a potpuno se slažem za opciju od dodatnih 200 kn za k750i...![]()
Još jedna razlika što on podržava FM radio s RDS-om.Kad ja živim u selu a brod miljama daleko ne znam što ću.A zvučnici me jebu na*više,slabi su u K510i duplo jači jel ima kakvo rješenje toga problem.A slušalice stari mi uzeo neke Koracell u Tele2 za 49kn,koje mi ti preporučuješ,i jel taj mob ima stereo izlaz na slušalice?Thanx![]()
e, fakat, w300 ima fm-radio. sori nisam se sjetio. nema stereo izlaz, al se to da riješit adapterom sa SE konektora na bananu. al ak se z530 prefleša u w300 , da li se dobije FM????. ma di to ima da je 200 kuna razlika izmedju ovih i K750- evo ja dajem 400 kuna i svoj z530:bunny:
Sljaka!
Ne kopčam ne dobiješ FM radio ak preflešaš na W300i,a i to me brine najviše.Na koji SE da preflešam koji ima Flight mode i karakteritike kao moj.A slušaj K750i mi se ne sviđa zbog tipkovnice i težak je i "krupan"po meni pa se zato borim za Z530i.Zvučnici nitko mi ne odgovara,može li mi netko reći kako da riješim taj problem.Thanx![]()
nadji nekog unlockera blizu tebe , on će ti sve riješit. to ti je jedini način. za sluške i zvučnike je poslije lako.![]()
Sljaka!
Okej koliko košta mijenjanje softwarea?A zvučnike molim te jel taj mobitel ima ugrađene tihe zvučnike il se mogu nekako "nabrijati",a kako si ti riješio taj problem.Thanx![]()
računaj 100tinjak kuna za promjenu kod unlockera. zvučnici na z530 se fakat jako deru. moj je kupljen u tele2 paketu i unlockan.
Sljaka!
Kaj je tebi?Ajd ako imaš u blizini uzmi K510i i Z530i i K750i i usporedi.Najače dere K510i a Z530 najslabije.Jel to mogu riješiti uploadom firmwarea ili kako?Može li detaljan postupak?Thanx![]()
meni nije ništa, a na mom se jako deru. prejako. meni.
Sljaka!
Jesi imao prilike čuti K510i probaj usporediti.Duplo jači zvuk.U čemu je caka zašto je K510i jači?Thanx![]()
Bookmarks