Kupio bih sve dijelove mućki,ako tko ima molio bih ga da mi javi.
Hitno mi je.pozdrav!!!!
Zvati me na broj: 091 2400202
Kupio bih sve dijelove mućki,ako tko ima molio bih ga da mi javi.
Hitno mi je.pozdrav!!!!
Zvati me na broj: 091 2400202
www.tisak.hr imaš mogućnost narudžbe svih izdanja i Jutarnjeg i Večernjeg, a i drugih novina.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Inace, navodno se snimaju nove serije mucki i zvale bi se raniji dani dela trottera ili tako nesto gdje ocigledno del nece glumiti jer je prestar, ali ce se najvjerovatnije pojaviti u jednoj ili vise epizoda...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ako imas nekoga u studentskom domu nek ti skine s mreze..
sigurno netko ima, pozdrav![]()
Definitivno najbolja serija, ajde bas je dobro da su stavljali akciju u tisku za 29 kn po cd-u, imam ih sve mrma ...![]()
![]()
Sigurno jedna od najboljih humoristickih serija,stvarno kad pogledas sve epizode mozes poceti ispocetaka.,I ako ima istine u tome da ce nesto novo snimati jedva cekamIzvorno postao wildbabe
![]()
![]()
Kaj ti nije bolje skinuti s interneta zna li netko gdje se može skinuti
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
Ljudi! ja sam lud za mućkama,našo sam kupio sam od nekog lika.![]()
Zako mi je kad su išli na izlet!!!!![]()
Dobro je ful bilo kad su isli na izlet a najjaca epizoda mi je bila ona s dijamantima kad su boycie i onaj arap neki uzimali dijamante iz nizozemske pa je del isao po njih...![]()
![]()
Nevjerovatno, ali nikad mi epizode ne dosade, mogu ih stalno gledati i uvijek se strgam od smijeha...![]()
![]()
Bookmarks