Pa staviti cisti soft od SE-a a maknit taj brendirani od usranog T-mobilea i meni je to sranje al sta mogu, moram i ja to sebi maknit polagano me pocinje zivcirat
Imam jedan problem sa mobom starim 1 mjesec.Naime, kada otvorim nekakvu sliku i stavim je vodoravno i onda idem zumirati, pojavi se lijevak i mob se smrzne.
U pocetku sam vadio bateriju da ga vratim u život a sada izvadim memory karticu i onda se pojavi da nema datoteke i odmrzne se.
Pretpostavljam da je problem u softwareu ali mi se neda nositi na servis jer ce mi sa novim softom sve obrisati a to ne želim.Znam da cete reci da napravim backup, ali bih to htjeo izbjeci.
Mob je brandiran na t-mobile.
Molim savjete.
Pa staviti cisti soft od SE-a a maknit taj brendirani od usranog T-mobilea i meni je to sranje al sta mogu, moram i ja to sebi maknit polagano me pocinje zivcirat
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
Da ali bih ja volio zadržati garanciju.
Pa kasnije ga vratis napravis backup ak je moguce...za to nek ti netko drugi odgovori![]()
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
nebi ništa rekao da imaš od vipa soft al od t-coma nije ništa strašno, amo dvije ikone i ništa višeIzvorno postao B@re
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Meni je soft ok, osim ove greškice koja me i ne muci toliko. Da li je moguce napraviti update software-a a da mi ne izbriše planer, imenik i ostalo(preko SEUSA).
AFAIK sa novim firmwareom ne nestaju slike i ostalo. Ja sam svoj K700 nosio nekih 2-3 puta na upgrade u servis i nikad se nista nije obrisalo.Izvorno postao konan1
Kako mi je rekao tip u EMSC-u, oni uvijek rade upgrade tako da se nista ne gubi, a jedino ako to iz nekog razloga pukne, onda moraju raditi full upgrade, pri kojem se brise sve.
A onda cu sutra u planinsku.Koliko se ceka mob?Jel se dobije zamjenski tamo?
Za cca 2 sata je mob gotov. Zamjenski se dobije samo ako treba duze cekati (ja sam npr. jednom ostavio u petak poslijepodne, pa sam preko vikenda dobio zamjenski), inace za tih 2 sata ne.
Jel ima kakve šanse da ih nagovorim da mi stave cisti firmware?
teško,jedino ako znaš nekog,a i time gubiš garanciju!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
A cuj, probaj pitat, nemas sto izgubiti.Izvorno postao konan1
Navodno su nekad bez beda stavljali, pa onda vise ne, pa sad kao stavljaju samo u posebnim slucajevima... Dakle probaj.
Bio danas u EM i frajer kaže da gore ide samo t-mobile software a čaka se tjedan dana i nema zamjenskog telefona. Tako da sam odustao od promjene softa(morat cu prijeci preko te greškice).
Mislim da necu više kupovati brandirane telefone i još sam jednom požalio što sam prodao svoj nebrandirani k750i.
Več kada smo kod K750i i t-mobile_a,zanima me kolika največa kartica ide u njega,jel ide više od 1gb?
Nisam probao ali neki drugi je koriste u svom k750i.Ja imam standardnu od 64mb.
imam i ja isti problem sa k750 ali nemam brandirani soft..
imao sam upočetku samo neke sitne postavke od vipa ali su mi to riješili u em-u
znači pogledam neku sliku, stavim horizontal i samo se smrzne..nekad kad zumiram, nekad samo kad stisnem horizontal
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Ja sam odlucio da ga necu nosit na servis.Picajzla sam što se tice ogrebotina pa nebih htjeo da mi ga ogrebu zbog ovakve sitnice koja mi ni ne smeta.U zadnje vrijeme se ne smrzava kad zumiram, tako da je sada.
tako i meni..50 puta ništa i onda se smrzne
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Bookmarks