Ma ne mislim na memoriju kao "storage space" već kao radnu memoriju (RAM), za izvođenje aplikacija.
Ma ne mislim na memoriju kao "storage space" već kao radnu memoriju (RAM), za izvođenje aplikacija.
Ljudi da ovo podijelim s vama! Čitao sam postove i pade mi na pamet da probam druge kartice staviti u Nokiu() i gle vraga radi na Tele 2 i na T-mobile a ja ga nosio u Unlock centar, dobro da se nisam osramotio!
![]()
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Interna memorija je totalno nebitna za 3rd party Java aplikacije. Drugi je slučaj sa recimo SE ili Motorolinim mobitelima koji imaju Javu integriranu u sam OS i mogu izvoditi različite trikove kao što je minimiziranje i slično, ali kod većine drugih mobitela je nebitno koliko mobitel ima memorije jer Java aplikacije to neće moći iskoristiti. Jedini je problem ako nema dovoljno prostora u memoriji za Java heap space, u tom slučaju mobitel radi probleme sa memorijom. A sve ostalo su isključivo greške u aplikaciji ili implementaciji Java podsustava i potpuno su nebitne sa raspoloživom internom memorijom uređaja.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Kako da obrišem screen slike Vodafona kod paljenja i gašenja mobitela? Gdje se to nalazi?
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Bookmarks