Što da ti kažem,malo pretraži forum i naći ćeš sigurno,ima ti dosta ekipe koja se time bavi. Sretno![]()
Što da ti kažem,malo pretraži forum i naći ćeš sigurno,ima ti dosta ekipe koja se time bavi. Sretno![]()
ja imam win xp i niti ne trebam pc-suite ili treiber ako hocu podatke prebaciti na comp ili mobi...odma mi pokaze u ekranu da je spojeni i mogu sve raditi...
Moj stari nick je bio: nokman
pa dobro,ali ako se želiš npr. spojiti na net preko UMTS-a ili napisati SMS na kompu (obožavam to),trebat će ti PC Suite. Bez njega se mob svodi na običan USB stick...
Mob se može koristiti u punoj većoj mjeri kad se koristi kabel. Može se ući i i u sistem i borisati neke nepotrebne stvari tako se se interna količina memorije poveća za nekih 20% cca. A uvijek je korisno imati koji Mb više jer to je po meni jedina mana ovog telefona. Malo interne memorije!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Izvorno postao balkanac
to imas pravo..ali samo za podatke ne trebas "suite"...
pa i nitkog ne poznam koj treba taj mobi za internet ili sms preko comp. pisati....ali dobrao,svaki svoje![]()
Moj stari nick je bio: nokman
pa evo ti mene na primjer![]()
kad sam doma,mob je obavezno spojen na komp,i ako treba napisat koji sms...
a vikendom se redovito zaletimo kod frenda na vikendicu,a pošto imam laptop, ako treba pročitat mailove,ili nešto brzinski iskopat na Google-u... Nokijica je tu.
Ma ja sam zreo za nekakav Symbian,samo mi je mrsko dat 4000kn za mob (kupujem samo u dućanu,ne želim se gnjavit s lokalnim "Händlerima")
da ne otvaram novu temo jel ima kakav kabl na koji mogu spojiti obične slušalice jer ove orginal od 6280 su mi osrednje a imam od sennheisera sluše koje su odlićne a nemrem ih koristiti
Zadnji uredio perodot : 07-12-2006 u 19:48
Balkanac spojio sam Kokiju kabelom! Radi super. Samo........... Postoji li način da uđem u sistem i promijenim atribute datoteka da obrišem npr. interaktivni video N6280 koji je cijeli Mb i neke nepotrebne teme. Prvo bih ih skinuo za svaki slučaj a onda obrisao!
Ja imam original data kabel i slušalice i rade sve genijalno. Čak moram i utišavati jer je preglasno! Gdje ima kablova ne znam!Izvorno postao perodot
Ima na noka stranicama mali "adapter" koji uštekaš u mob a na drugoj strani ima izlaz za obične slušalice... potraži malo na nokia.com...Izvorno postao perodot
@Sator: koristi tipku EDIT, a ne da svake minute napišeš po jedan post, jer možeš u jednom postu citirati više ljudi i odgovoriti im u jednom postu! To je nabijanje postova i nje baš lijepo...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks