Može li se to raditi sam kod kuće? POd garancijom je naravno! Za sada! Otključati se ne može jer je to BB5 platforma!
Može li se to raditi sam kod kuće? POd garancijom je naravno! Za sada! Otključati se ne može jer je to BB5 platforma!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Može se raditi kod kuće,trebat će ti kabel,Phoenix i sam software za dotični telefon. Ali uvijek postoji opasnost da završiš s onim što se stručno zove "dead phone",pa radije to prepusti nekom tko zna što radi. Ja ti nažalost ne mogu detaljnije ništa reći,jer imam naviku kupovanja telefona u trgovini,pa to prepuštam njima. Ionako je besplatno u jamstvenom roku.
Ja sam flashao Motorolu V360 sam i to više puta i bilo je dosta uspješno. Samo me zanima gdje ima za skinuti Phoneix, novi software i neki tutorial kako se to radi!
Što da ti kažem,malo pretraži forum i naći ćeš sigurno,ima ti dosta ekipe koja se time bavi. Sretno![]()
ja imam win xp i niti ne trebam pc-suite ili treiber ako hocu podatke prebaciti na comp ili mobi...odma mi pokaze u ekranu da je spojeni i mogu sve raditi...
Moj stari nick je bio: nokman
pa dobro,ali ako se želiš npr. spojiti na net preko UMTS-a ili napisati SMS na kompu (obožavam to),trebat će ti PC Suite. Bez njega se mob svodi na običan USB stick...
Mob se može koristiti u punoj većoj mjeri kad se koristi kabel. Može se ući i i u sistem i borisati neke nepotrebne stvari tako se se interna količina memorije poveća za nekih 20% cca. A uvijek je korisno imati koji Mb više jer to je po meni jedina mana ovog telefona. Malo interne memorije!
Izvorno postao balkanac
to imas pravo..ali samo za podatke ne trebas "suite"...
pa i nitkog ne poznam koj treba taj mobi za internet ili sms preko comp. pisati....ali dobrao,svaki svoje![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Bookmarks