Kabel je originalni CA-53! Otvori se PC Suite i izbaci izbornik i napiše da nije konektiran! Kao externi stick preko kabla ga prepozna. Znači da ipak kabel radi!
Kabel je originalni CA-53! Otvori se PC Suite i izbaci izbornik i napiše da nije konektiran! Kao externi stick preko kabla ga prepozna. Znači da ipak kabel radi!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Imao sam isti problem,isto upgrade preko neta na najnoviji PC Suite,nije ga kužio kao phone,nego samo kao Removable Disk. Najbolje bi ti bilo da deinstaliraš cijeli PC Suite (znači program i sve njegove drivere),sa nokia.com skineš PC Suite Cleaner kojim ćeš počistiti sve preostale fileove i unose u Registry-ju. Kada si tako počistio sve,samo nanovo instaliraš novi PC Suite i sve bi trebalo raditi normalno. Ja sam probavao svašta,jer mi se nije dalo sve reinstalirat,ali na kraju sam ipak morao.
Našao sam na Nokia.hr stranicama neke dodatke za drivere za mob preko BT IC i kabel. MOže li se pojačati zvuk unutri u mobu, nešto slično kao na motorolama. Čini mi se da se ringtonovi malo slabo čuju!
Radi uredno i bez dodataka,imam laptop sa IrDA i BT i PC Suite prepoznaje mob preko sva 3 načina spajanja (makar je kabel najkorišteniji,jer je daleko najbrži). A tihe melodije se daju sredit novim softverom,u kojem je to navodno ispravljeno. Soft ti mogu besplatno staviti u Mobisu,ako je mob pod garancijom. Ako nije,onda ga odneseš kod lokalnog majstora,koji će ti to sredit za stotinjak kuna.
Može li se to raditi sam kod kuće? POd garancijom je naravno! Za sada! Otključati se ne može jer je to BB5 platforma!
Može se raditi kod kuće,trebat će ti kabel,Phoenix i sam software za dotični telefon. Ali uvijek postoji opasnost da završiš s onim što se stručno zove "dead phone",pa radije to prepusti nekom tko zna što radi. Ja ti nažalost ne mogu detaljnije ništa reći,jer imam naviku kupovanja telefona u trgovini,pa to prepuštam njima. Ionako je besplatno u jamstvenom roku.
Bookmarks