Po kojoj je to logici VIP Carnet povoljniji??? Jel nije tamo 150 kuna za 1GB???
E, i nema tu prodavanja duše ništa više nego što ju prodaješ na pre-paidu. Isti quratz.
Po kojoj je to logici VIP Carnet povoljniji??? Jel nije tamo 150 kuna za 1GB???
E, i nema tu prodavanja duše ništa više nego što ju prodaješ na pre-paidu. Isti quratz.
145,5 kuna + 12,5 kuna za radijsku frekvu
100 kuna + 60 + 12,5 kuna za T-Mobile,
Ako ne planiraš uopće koristiti tu uslugu za pozive, meni je recimo prihvatljiviji Vipov način, iako jest očito skuplji.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
S tim se slažem...Izvorno postao Drug Mile
Makar imam flex 60 uvijek potrošim skoro duplo, a nekad i puno više...
A 60Kn po meni nije puno dati za pretplatu, jer većina ljudi i onako toliko troši mjesečno (možda malo i više) i po meni je to isplativije nego kupovati bonove za simpu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
OK, svato ima svoju računicu i potrebe. Objektivno gledajući T-debil ima bolju ponudu za nas kojima treba i telefon i internet. Jer kako god okreneš 145 kuna vs. 100 kuna za GB, na stranu pozivi.Izvorno postao T-Maca
A sad, začetnik threada očito koristi telefon za pozive, a htio bi se i malo chatati s trebama okolo.
To ja tupim svima. Svi troše 100-150 kuna, a ne bi prešli na pretplatu. Al ******, to je HR mentalitet, teško se kontrolirati, pa kad si ograničen s onim što se plati unaprijed, nema straha da će se zvat hot-line bojeve i nabijat račune. Mi smo idioti i treba nas uspavat.Izvorno postao Ico
![]()
Za ovo zadnje nisam siguran, ali dobro...Ja se itekako mogu kontrolirati, ali činjenica jest da ćete i operateri ponekad htjeti opljačkatiPa zato su ljudi skeptični prema pretplati.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
damn, to mi je sve malko skupo, jos se skolujem pa mi svaka lipa brdo znaci, a nista msn pc ce morat bit dovoljan![]()
Bookmarks