Tak je, ali za to mora imat čovjek pretplatu![]()
Tak je, ali za to mora imat čovjek pretplatu![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Podrazumijeva, se. Ja ne poznam nikoga ko troši manje od 50-60 mjesečno, koliko imaš uračunato u tarifu 60. Pa te tarife i jesu napravljene da ljudi prijeđu na pretplatu.
Pa je...al ne bi ja prodavao dušu vragu zbog tog paketa. Meni još uvijek Vip i Carnet Mobile povoljniji![]()
Po kojoj je to logici VIP Carnet povoljniji??? Jel nije tamo 150 kuna za 1GB???
E, i nema tu prodavanja duše ništa više nego što ju prodaješ na pre-paidu. Isti quratz.
145,5 kuna + 12,5 kuna za radijsku frekvu
100 kuna + 60 + 12,5 kuna za T-Mobile,
Ako ne planiraš uopće koristiti tu uslugu za pozive, meni je recimo prihvatljiviji Vipov način, iako jest očito skuplji.
S tim se slažem...Izvorno postao Drug Mile
Makar imam flex 60 uvijek potrošim skoro duplo, a nekad i puno više...
A 60Kn po meni nije puno dati za pretplatu, jer većina ljudi i onako toliko troši mjesečno (možda malo i više) i po meni je to isplativije nego kupovati bonove za simpu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
OK, svato ima svoju računicu i potrebe. Objektivno gledajući T-debil ima bolju ponudu za nas kojima treba i telefon i internet. Jer kako god okreneš 145 kuna vs. 100 kuna za GB, na stranu pozivi.Izvorno postao T-Maca
A sad, začetnik threada očito koristi telefon za pozive, a htio bi se i malo chatati s trebama okolo.
To ja tupim svima. Svi troše 100-150 kuna, a ne bi prešli na pretplatu. Al ******, to je HR mentalitet, teško se kontrolirati, pa kad si ograničen s onim što se plati unaprijed, nema straha da će se zvat hot-line bojeve i nabijat račune. Mi smo idioti i treba nas uspavat.Izvorno postao Ico
![]()
Za ovo zadnje nisam siguran, ali dobro...Ja se itekako mogu kontrolirati, ali činjenica jest da ćete i operateri ponekad htjeti opljačkatiPa zato su ljudi skeptični prema pretplati.
Bookmarks