Kakve veze ovo pitanje ima sa naslovom teme?
BTW, glomazni ekran - glomazni mobitel...
Zelio bih vas pitati smatrateli samsung d-900 velikim tj.glomaznim mobitelom?Unaprijed hvala!
Kakve veze ovo pitanje ima sa naslovom teme?
BTW, glomazni ekran - glomazni mobitel...
Opet sam morao mijenjati naslov jer ne znate čitati pravila...kao da si pao s Marsa na ovaj forum, al ovaj put ću ti progledat kroz prste
Inače, D900 je možda malo veći od većine Samsunga, ali nikako nije glomazan...meni je baš tanak i elegantan, a ima i veći ekran i bolju kameru od ostalih Samsunga...
Bom Chicka WahWah
mobitel je odličannikad nebi reko da je glomazan
Pa mora bit malo veci zbog ekrana, ali ne kuzi se to tak strasno, sigurno nije glomazan!
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
i ja bih se slozio(kad se vec otvorila ova tema iako ne znam zasto) da je d900 nije uopce glomazan,a ako nekome i jeste odgovor je da mora biti takav zbog smjestaja baterije kao i na motoroli v3,dakle poprecno.
najjebeniji telefon trenutno na tržištu![]()
Koliko vidim po dimenzijama D900 nije glomazan mob... U usporedbi sa 6280 je D900 malo "duži" i širi, ali je znatno tanji... Ali pošto ima veliki displey, onda skužiš da mob nije glomazan...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ti ocito nisi u toku?Izvorno postao nemesis666
Potpisujem!Izvorno postao sonyck
![]()
Mobitel je odličan, ali sigurno nije najbolji na tržištu...
Bom Chicka WahWah
on ti tak okolo po forumuma piše,ima 13 god. i sviđa mu se kaj d900 može mms poslatiIzvorno postao sonyck
![]()
Nek proba Siemens M55 il nekaj slično, isto može slati MMS poruke, biti će očaran multimedijalnim mogućnostimaIzvorno postao smogovac
![]()
Bom Chicka WahWah
d900, frendica ga ima i ja ga malo danas pročačkao, mob je full dobar jedino meni je dizajno onak nije nekaj posebno, kamera je ultra super i način slikanja, najveća fora mi je pisanje brojeva (znate svi kaj je to), jedino me razočaralo je malo memorije a najviše me razočaralo to kaj se uz mob dobiju trial igre, inače ne igram na moboivma ali ono tetris igram i - hoćete kupiti full verziju, ja reko ništa od moba...inače je super baš sam si ga mislio uzet ali mi dizajn ne paše
![]()
...manje je više...
Plosnat, definitivno... Kao da držiš pločicu iz kuhinje, mislim samo po obliku
![]()
Izvorno postao Vex
![]()
Malo memorije... Daj molim te... Mob ima 60MB interne memorije... To je po meni dosta... pogotovo zato što mob ima utor za memo kartice...
Koliko vidim, imaš 6280 koja ima samo 6MB interne memorije što je 10puta manje od Samsunga, a većina SE_a ima do 20 ili 30MB interne memorije što je 2-3 puta manje od D900...
Možda ti frendica nema memo karticu pa ti se čini da ima malo memorije u usporedbi sa tvojom memo karticom od 512MB...
to što si ti napisao je dosta smiješno, i daj drugi put provjeri prije no što nešto napišeš...![]()
![]()
..trebao sam obrazložit moju tvrdnju, ima malo zato što sam gledao i E900 a on ima 80MB i isto karticu, a nisam mislio uzimat karticu za njih jer sada vidim kaj mi treba od moba, skoro pa ništa par mp3ova i par filmiča i to je toIzvorno postao Ico
![]()
na 6280 opće mi nije bed kaj ima 6mb, to opće ni nieznam da imam kad sve stavljam na karticu![]()
...manje je više...
Ja sam ga danas bas u t-mobu isprobao i nikak mi se ne svida, preplosnat i presirok, uzimam e900.
Ako biraš između E900 i D900, mislim da je D900 bolji izbor ako imaš prilikeIzvorno postao BM0021
![]()
Bom Chicka WahWah
d900 nije upce glomazan, dapace u dzepu kezi super, zbog toga kaj je tak plosnat i lagan...
moj savjet je d900 u usporedbi s e900 jer ovo s touch tipkama nije takva fora...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Da te samo još malo ispravim... D900, kao i E900 ima 80MB interne memorije, ali je na D900 60MB slobodno jer aplikacija living world zauzima 20_ak MB...Izvorno postao Vex
Ali opet 60MB je dosta za internu memoriju...
Slažem se sa ovim...Izvorno postao El Niño
![]()
ovdje pričamo o dizajnu a ne o funkcijamaIzvorno postao sonyck
ak je taj glomazan , kakav je onda moj H6365?
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
i bolje je da je malo veci.bar se ne zagubi u djepu kao nekad motorola vader.![]()
ti si napisao najjebeniji mob na trzistuIzvorno postao nemesis666
izgleda da nekuzim metaforu tvoje rečenice![]()
Bookmarks