Skoči do mene u Rijeku (biraj koju) i ja ću ti to napraviti
ako ti nije baš ono, kuiš pri ruci (ili nozi WTF??) onda pročitaj hrpu stranica na http://forum.xda-developers.com/ i napravi sam
Skoči do mene u Rijeku (biraj koju) i ja ću ti to napraviti
ako ti nije baš ono, kuiš pri ruci (ili nozi WTF??) onda pročitaj hrpu stranica na http://forum.xda-developers.com/ i napravi sam
malo sam pročital i nekak nisam siguran da bi to dobro ispalo
tamo nekaj spominju ako imaš boatloader 1.06 ne diraj ništa
a kod mene je 2.21 tak da sam malo u banani
Vario ti otkljucavaju decki iz T-Mobile heldpeska besplatno slanjem koda na email. Posalji im email (helpdesk@t-mobile.hr) i reci da zbog koristenja posla moras cesto putovati izvan HR i da koristis strane kartice, ili smisli vec neku drugu glupost, i ljudi ce ti zatraziti IMEI broj nakon cega ces dobiti unlock kod.
IMEI->Start/Setings/System/DeviceInformation/Identity
Ja sam na svom Variu jedno vrijeme koristio TELE2 bez beda.
Garanciju zadrzavas, ako se desi da Vario mora na servis, sacuvaj si mejlove od helpdeska i po potrebi ih predoci kao dokaz da nisi sam radio unlock, i nema problema.
Evo mejla koji su meni poslali:
Postovani gospodine Zmiricu,
zahvaljujemo na strpljenju te Vam saljemo kod za otkljucavanje MDA
Varia: 98652193.
Za sva dodatna pitanja ili nejasnoce, budite slobodni obratiti se na istu e-mail adresu.
Srdacan pozdrav
T-Mobile Hrvatska d.o.o.
Sektor za brigu o korisnicima
p.p. 526, 10002 Zagreb
Kontakt broj: 098 1500
Telefaks brojevi: 098 1560, 098 1570 (za racune)
E-mail:
Web: www.t-mobile.hr
Gdje ukucati taj kod koji dobiješ od T-Mobila
Zahvaljujem na pomoči![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvorno postao drbizar
Ugasi Vario, ubaci karticu koju do sad nije podrzavao (TELE2, VIP) i upali Vario. Kod podizanja systema javit ce ti poruku da imas SIM karticu koja nije podrzana i ponudit ce ti da za nju ukucas kod. Upises kod, klik OK, i peglaj.
:-)
Ovo je tocan naputak sto je "g4nd" opisao uz dodatak da vise nikada ne mora ukucavati kod.Izvorno postao g4nd
U pravilu cim se kod ukuca telefon se ponasa kao da nikada nije bio zakljucan.
EDIT: sad sam tek vidio par postova vise i mislim da nece ici sa kodom ako uredaj nije kupljen za punu cijenu - bez ugovora.
Ne zelim pokvariti veselje ali nikakva putovanja ili slicna isprika njima nije bitna jer T-mobile ima ugovore sa cijelim GSM svijetom.
![]()
Zadnji uredio kokibj : 11-12-2006 u 12:37
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Zahvaljujem budem probao kad dođem doma sa posla dali to kod mene klapa ja sam ga isto kupio u povoljnijoj tarifi. Poslao sam E-mail službi za korisnike i oni su mi poslali kod.Izvorno postao g4nd
Javim se čim probam![]()
:co
Sve sam napravio kako ste me uputili i VARIO se ODKLJUČAO bez problema , Još jednom zahvaljujem svima na pomoči.Izvorno postao drbizar
![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks