ček malo,ti bi gledo tv na onom "malom" ekranu dok ti je komp u blizini?svrha toga je?malo si mi čudan.
jeli moguce umreziti nokiu 6600 s kompom pa izvesti nesto preko nje kao sto je spajanje na internet preko mreze, a onda preko realonea gledati npr HRT na 6600ici bez da derem gprs i ine?
ček malo,ti bi gledo tv na onom "malom" ekranu dok ti je komp u blizini?svrha toga je?malo si mi čudan.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
mene prvenstveno to zanima kao mogucnost, a ne da gledam tv na njoj. uostalom imam doma 2 tva i jos tv karticu na pcu.
Zamisli sitvaciju, trenutno sam maturant i u skoli sam a ono je upravo na hrtu repriza Enerprisea a glupa knjiznicarka ne zeli gledat to nego zasjedanje hr sabora, a ja lipo utikan BT adapter u neki od kompova sinkroniziram nabijem slusalice i uzivam, doduse kvaliteta i slike i zvuka ce vjerojatno bit sranje ali mozda dovoljna da skuzim o cemu se radi, i sto je najbolje trosim skolski internet :-)
Isto kad se upisem na ekonomiju u Splitu koja ima direktnu vezu sa carnetom (jako brzo) i hrpu kompica u knjiznici koji nemaju tv a ja se samo pristekam :-)
bolesno, jelda?!
Opet imaš situaciju da imaš komp u blizini s pristupom internetu i kojeg smisla ima prebacivanje slike sa kompa na mob? Ionako moraš spojit komp na internet i sjedit za njim, a onda možeš i gledat HRT.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
skroz bolesno.totalno ne kužim lika.a situacija koju si rekao ti je stvarno biser."ja bi gledo enterprajz a knjižničarka mi ne da..."
rađe odi školskom psihijatru na promatranje.![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
viš a moglo bi biti zanimljivo...
Zadnji uredio flOoKi : 08-12-2003 u 00:16
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Za neupucene, kojima treba malo vise da skuze bazu, sva ova pizdarija sa Enterpriseom je baza.
Ali svejedno niste odgovorili na moje pitanje.
Pa ako neznate nemorate me odma slat na pretrage :-)
kaj ste čovjeka napali ko da priča ne znam koja čuda... sasvim bi logična bila stvar da ti telefon omogućava pristup mreži preko bluetootha. ne znači da s druge strane mora biti komp s monitorom, može biti samo neki BT access point ili komp s BTom na kojem netko nešto radi a ti samo sa strane koristiš BT resurse da bi na njoki surfao, gledao telku itd...
s druge strane, proizvođači telefona su u sprezi s operaterima kojima je GPRS zarada i nemaju baš interesa sve što tehnologija nudi odmah spucat u telefone već to učine kad ih tržište pritisne, odnosno kad moraju nekaj novo ponudit da bi se novi telefoni dalje prodavali. meni je isto tako ideja jako interesantna da browser u mobitelu iskorištava bluetooth kao posrednik veze na internet.
konkretno nisam imao prilike to isprobati s ovom njokom (nažalost), ali nešto takvo mi je totalno interesantno... ako mi padne ta njoka u ruke, definitivno ću isprobati... za sada nažalost ne znam odgovor![]()
a jeli mozda znate jeli ngage moze vrtit realone?
može
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
i onda jeli tko pokusao ili saznao?
Bookmarks