Blackberry kao uslugu mozes koristiti i na mpx200, samo sto ljudi to ne gledaju tako.
Blackberry kao uslugu mozes koristiti i na mpx200, samo sto ljudi to ne gledaju tako.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Blackberry uređaji su IMO bacanje novaca. Mislim da nakon dolaska web'n'walka (koji je samo 20ak kuna skuplji od Blackberry usluge) mi ta usluga neće previše zaživjeti kod nas. A ako ti baš treba Blackberry, uzmeš si neki normalniji uređaj (tipa E61, jel), i imaš i Blackberry i funkcionalan uređaj.
Testis unnus, testis nullus!
Blackberry je za velike korporacije i Firme, ne znam nikoga tko koristi blackberry za privatne razloge. Živimo u doba max adsl-a:-)))
Iako bi volio isporobati blackberry klijent na svom MDA-u:-))) Noviji modeli su jako zanimljivi. Npr. Pearl.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Ja sam ga neko vrijeme isprobavao na Qteku 9000 (MDA Pro) i sve u svemu usluga je odlicna, a nije niti skupa. Mislim da je oko 100 kn kod VIP-a.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Je, al za tu lovu uzmeš w'n'w, što je po meni puno isplativiji izbor.Izvorno postao rospaya
Testis unnus, testis nullus!
Za nekoga tko ne namjerava trositi toliko love na to, a treba mu samo instant e-mail u jednoj od najboljih varijanti BIS BB kod VIP-a je super stvar.
Meni osobno je wnw bolji, jer mi nije problem e-mail provjeravati rucno/periodicki.
www.gadgethive.com
Vidim da si na vipu i t2, pa me zanima od kad oni nude wnw???Izvorno postao rospaya
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Izvorno postao rospaya
Eto, sve si reko. Mislim taj push e-mail je po meni pizdarija. Već sam rekao da sve accounte imam forwardane na hotmail i titan se odma oglasi kad primi emajl.
Tako da mi je davanje 80 kuna mjesečno, ili koliko je već za taj Blackberry sevis bacanje love kad imam w'n'w za 100 čuna.![]()
Eto, jedino veće firme, njima se isplati BB da se puno ne komlpiciraju stvari. Inače BB kao uređaj je pušiona.
EDIT: Sad kad smo fino izgadili BB servis, očekujem da se jave jsp i NeReD i da nas popljuju![]()
Zadnji uredio Drug Mile : 06-12-2006 u 10:03
Btw. provjerio sam i na T-mobile-u blackberry je 80 kn za instant mail. Na vipu 91, što nije skupo. Mislim da su u Njemačkoj cijene nabrijanije...
nemamo svi tocne stvari u profilu, ja koristim 3 mreze - a u profilu prikazujem jednu... neznam zasto je to tako, valjda smo ljencine...![]()
a gosp. rospayi zbog prirode posla ne odgovara apdejtanje profila, nema covjek toliko vremena za bacanje, a i bolje... nekima bi zubi ispadali![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Bookmarks