Kolega rospaya je to sve fino sročio i rekao kratko i jasno kako i jest.
Također mislim da se PDA uređaji neće objediniti sasvim u smartphone kombinaciju, uzmite samo npr. poslovne i inžinjerske aplikacije koje se koriste na terenskim ppc-ima i onda se predaju nekome drugome unutar kompanije...dakle to nikako ne može biti neki smartphone već isključivo nešto tipa pda ili tableta.
Što se tiše symbiana moram napomenuti ta gledate općenito symbian platformu a ne samo UIQ klasu, jer ćete naći i na ostalima serijama dosta zanimljivih i nadasve ozbiljnih aplikacija (to što se priča za SE i UIQ preuzimanje mogu si to gurnuti zna se di...pa nije SE jedini koji radi na toj ili takvoj platformi).
Mislim ovako...palm je odavno izgubio na tržištu i na daleko zadnjem je mjestu, symbian platforma je negdje u sredini i postoji mnoštvo aplikacija koje će zadovoljiti potrebe 95% ljudi koji žele pda, a što se tiče WM tu ne moramo pričati previše, to je sustav all-in-one, i dovoljno govori činjenica da se inžinjerski program koji se koristi u mojoj struci može naći pisan samo za WM platrormu i da single licence košta 1500$

Odgovori uz citat
)...

Bookmarks