Izvorno postao GoGs
ok. mob je tu sad ga samo treba otvoriti. A kako? Vidim dolje i gore dva šarafa, da njih odšarafim ili? I za to mi treba torx/zvjezdasti odvijač, ali koje veličine?
Izvorno postao GoGs
ok. mob je tu sad ga samo treba otvoriti. A kako? Vidim dolje i gore dva šarafa, da njih odšarafim ili? I za to mi treba torx/zvjezdasti odvijač, ali koje veličine?
Zadnji uredio gLemon : 08-12-2006 u 14:24
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
torx 6 ti treba...
ma ni ne mora biti torx, možeš i sa običnim samo da ide unutra i lagao odviješ i skineš. samo pažljivo da ne podereš glavu vijka.Izvorno postao gLemon
Izvorno postao GoGs
probat ću, pa javim... btw ovo je e550 u kućištu od v300... Ima li kakve razlike između ta dva moba i v550, osim u izgledu? I može li na e550 neki drugi flash, npr. od v600 ili v620?
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
opa... A koje su razlike između e550 i v620 flasha?Izvorno postao fliponja
neke dodatne funkcije su uključene. Bitna razlika između v300 i e550 je u tome da e550 podržava videorecording, podržava skinove, bolja kamera, dok TRIPLETSI (v300) to ne podržava!Izvorno postao gLemon
Izvorno postao GoGs
a mislio sam na razliku između e550 i v620... Evo sad sam spojio mob s kompom... Pita drivere, ja mu dam p2k drivere, iste koje sam instalirao za L7, na kraju kaže da nije mogao naći odgovarajući softver... wtf?
Bookmarks