nisam u životu naišao na gluplju temu.........
nisam u životu naišao na gluplju temu.........
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
Smisao ove teme je?
Ako se nevaram, dotični član je svoje nezadovoljstvo dizajnom Nokia izrazio u još jednoj temi, ali čini mi se da mu je taj posti izbrisan...
A ako ga muči dizajn Nokia, tj ako mu se ne sviđa, na tržištu ima dosta drugih proizvođača, pa nek bira...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
znam ja jednu ciglu koju bi rado imao
zove se N95![]()
Cemu daljnja rasprava ova tema je prikladna ta smeće![]()
Na gluplju temu necu valjda nikad vise naici:bunny:
dobro ljudi zašto se bojite istine.ja samo pokušavam postiči da nokia postane mobitel
do{ čitaj ovaj postIzvorno postao vskende2
}
while{ne skužiš što si napisao, tj. koju glupost si s ovim izvalio....};
Nokie su dobri mobiteli,pogotovo n95 i sve n serije,barem meni.To što se tebi ne sviđa,imaš i druge proizvođače.Svaka firma ima svoj dizajn i toga se drže.Izvorno postao vskende2
To kaj si ti napisal tak zaboli nekoga(pogotovo dizajnere nokie).Oni delaju uspješne mobitele i samo neka tako ostane.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
hahahahahahIzvorno postao vskende2
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
s obzirom na popis telefona koje je sljaka dosad imao ne čudim se njegovom mišljenju, a sobzirom i na godine nije čudno da se opet počeo veseliti sv, nikoli, i starci podjetinje
Ne tezi nokia da postane mobitel vec mobitel da postane nokia ako nisi primjetioIzvorno postao vskende2
![]()
![]()
![]()
NIJE NOKIA...NIJE MI POTREBAN...
bolje veci i funkcionalan mob nego lijepi i koji nicem ne sluzi![]()
Smisao ove teme nije nikome potpuno jasan, možda ni autoru ali s obzirom da sam njegove prethodne postove brisao zbog neprimjerenog rječnika , a ne zbog njegovog mišljenja o Nokia-i da se ne bi osjetio potlačenim i da ne bi tvrdio kako ovdje nisu dopuštena vlastita mišljenja dozvolit ću još jedan dan da tema postane smislena.Izvorno postao Ico
Ipak je sutra Sv. Nikola![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks