Jako dobro pitanje![]()
To bih i ja htio znati...
zašto sve nokie izgledaju ko cigle
Jako dobro pitanje![]()
To bih i ja htio znati...
Ili cigle izgledaju ko nokie!
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Ako se ova tema do sutra ne pretvori u argumentiranu raspravu završit će tamo gdje bi po ovim dosadašnjim postovima trebala ići, u smeću. Da ne bi bilo prigovora kako ograničavam nečije slobode izražavanja pričekat ću do sutra...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nokia ima svoj dizajnerski tim koji određuje je li, dizajn aparata.
Činjenica jest da su im gotovo svi telefoni podosta veliki (bespotrebno IMO), ali ja sam onako, jači čovjek pa me ne smeta previše.
Iako, kad uspoređujem moju 6680 s npr. D750i, vidim da se može napraviti zgodan malen i funkcionalan mob.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
nisam u životu naišao na gluplju temu.........
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
Smisao ove teme je?
Ako se nevaram, dotični član je svoje nezadovoljstvo dizajnom Nokia izrazio u još jednoj temi, ali čini mi se da mu je taj posti izbrisan...
A ako ga muči dizajn Nokia, tj ako mu se ne sviđa, na tržištu ima dosta drugih proizvođača, pa nek bira...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
znam ja jednu ciglu koju bi rado imao
zove se N95![]()
Cemu daljnja rasprava ova tema je prikladna ta smeće![]()
Na gluplju temu necu valjda nikad vise naici:bunny:
dobro ljudi zašto se bojite istine.ja samo pokušavam postiči da nokia postane mobitel
do{ čitaj ovaj postIzvorno postao vskende2
}
while{ne skužiš što si napisao, tj. koju glupost si s ovim izvalio....};
Nokie su dobri mobiteli,pogotovo n95 i sve n serije,barem meni.To što se tebi ne sviđa,imaš i druge proizvođače.Svaka firma ima svoj dizajn i toga se drže.Izvorno postao vskende2
To kaj si ti napisal tak zaboli nekoga(pogotovo dizajnere nokie).Oni delaju uspješne mobitele i samo neka tako ostane.
Smisao ove teme nije nikome potpuno jasan, možda ni autoru ali s obzirom da sam njegove prethodne postove brisao zbog neprimjerenog rječnika , a ne zbog njegovog mišljenja o Nokia-i da se ne bi osjetio potlačenim i da ne bi tvrdio kako ovdje nisu dopuštena vlastita mišljenja dozvolit ću još jedan dan da tema postane smislena.Izvorno postao Ico
Ipak je sutra Sv. Nikola![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
hahahahahahIzvorno postao vskende2
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
s obzirom na popis telefona koje je sljaka dosad imao ne čudim se njegovom mišljenju, a sobzirom i na godine nije čudno da se opet počeo veseliti sv, nikoli, i starci podjetinje
Ne tezi nokia da postane mobitel vec mobitel da postane nokia ako nisi primjetioIzvorno postao vskende2
![]()
![]()
![]()
NIJE NOKIA...NIJE MI POTREBAN...
bolje veci i funkcionalan mob nego lijepi i koji nicem ne sluzi![]()
Izvorno postao vskende2
....
Sad još i vrijeđaš čovjeka, a ostavio ti je temu otvorenu. A stvarno je besmislena! Dizajn je subjektivna stvar... Funkcionalnost uređaja je objektivna i tu Nokia rastura više-manje... Ako želiš promijeniti Nokijin dizajn mogao si se prijaviti kao njihov dizajner... Ne znam što želiš postići ovom temom i još se ovako ponašaš nakon što ti je iskazana dobra volja...Izvorno postao vskende2
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
@Šljaka očeš ti ili ču ja
temu privremeno zatvaram (da se debilizam nebi širio), dalje Šljaka preuzima.
Bookmarks