baci ga u savu!![]()
.....ili ču ga napucat u zid. jučer sam išao u rijeku na faks, pošto mi je na faksu sve ok (barem zasad), za probleme se pobrinuo moj mobitel.
pitate se šta...?
punio ga ja jučer cjelu noč, i nisam previše obračao pozornost, tek kad sam došo u rjeku, skužim da je baterija potpuno prazna.
Majku ti isusovu nikad mi se to još nije dogodilo, ja bez punjača, i bez mobitela, sam u rijeci. dobro je sad sam došo u zg-
kako se moglo dogodit da se punio cjelu noč i ujutro prazan...
a da ne govorim o čestom blokiranju softwarea, neko vrjeme je bilo ok, i sad u zadnjih tjedan dana mi se svaki dan zblokira po 5 puta ili se potpuno izgubi...
btw: neču zažalit šta sam kupio taj ericsson jer je živa legenda, ali je istovremeno i živo smeče (software spor). (uostalom kao i kod svih ostalih ericssona)
=
=
![]()
Zadnji uredio flOoKi : 06-12-2003 u 22:45
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
baci ga u savu!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ok............ ono.......... očekivao sam pomoč....
pa izgleda da ti je baterija krepala i nova bi mogla riješiti stvar (koliko ti je stara baterija?). A što se softa tiče - u servis na pol sata nek ti ga upgradeaju pa će biti ok (u početku je malo spor kad ga prvi put upališ nakon upgradea), a imati ćeš i neke nove stvari, igrice i sl...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
je pa razmišljam o upgradeu več godinu dana...
a baterija je stara ko i mob, dakle oko zwei jahre.
stim da je polimer pa niš ne valja
ja sam jako zadovoljan svojom polimerkom, stvarno mi je super... ali svaka baterija ima rok trajanja, koji je obično oko 2 godine...
da znam,a polimerka ima nakrači rok trajanja. zna neko koliko košta nova bat za t68?
Pogledaj www.emshop.com
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo,al neželi mi se otvorit sajt
Moja greška www.emshop.hr
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
eh, da...... nisam se sjetio jer sam bio u gužvi...
(kužite vi to, moji dragi forumaši, imao sam doma hrpu gostiju, i frendova, a ja na forumu...![]()
razočaran sam sajtom, hrpa baterija, a za nijednu ne piše zakoji je telefon
ovako mislim da ti mogu pomoći jer se to i meni desilo. pretpostavljam da ti nije u bateriji problem nego imaju šugav konektor za punjač pa kada ga spojiš na punjač dobro provjeri dali se puni i nakon što provjeriš nemoj ga više niti pola milimetra pomaknuti. To se dešavalo i meni i šogoru i ja mislim da će ti pomoći. Jer se nemre isprazniti za sat vremena da ga jebes. pokušaj pa javi
Mostovi okruga Peščenica
Najbolje ga baci u WC solju
Ako si gladan pojedi nesto
pa do se i meni događa! ali bio se punio, pogledao sam prije spavanja, i ujutro pogledam i puni se. jedino ako se nije prestao punit kad sam zaspao, i počeo punit kad sam se zbudio... onda spada u klasu smartphone![]()
svaka čast izgleda da stvarno spada u tu klasu
Mostovi okruga Peščenica
ali prije bi reko da je stupidphone
nije tu upitna klasa mobitela, nego tvoja klasa, a ta je baksuzphoneowner...Poslao: flOorKilla
ali prije bi reko da je stupidphone![]()
P.S. nemoj u savu, dat cu ti ja adresu pa ga posalji meni, nece mi smetat...![]()
@Iggxy pogledaj još jednom šta sam napisao u prvom postu u ovoj temi pod btw, a za t300 me nije briga jer je on kasnije došo
šalji ga meni, evo ja sam svog danas malo otvarao i čistio, pa ću od tvog napraviti čudo - ofarbat ga i sl. a onda ti ga vratim...![]()
ma ne hvala, kupujem novi to je definitivno. ovaj ču uvalit nekom od staraca jer ga sigurno niko nebi kupio
a koliko bi trazio za t68i?
pa nemam t68i, nego m, onaj prvi soft R1!
ali dobro, ta nadogradnja je jeftina, a pogotovo ak sam znaš to napravit.
Bookmarks