vrlo vjerovatno ploča...
mada bi to rebalo malo bolje pregledati, može biti i nešto banalnije
Pozdrav svima!
Imam Acer laptop vec tri godine i do sada je radio bez greske. Kad sam slusao glazbu, pojavio se bijeli ekran i laptop se zamrzao. Prisilno sam ga ugasio. Kad ga upalim pokaze mi acerovu pozadinu, trazi boot cd i ekran pocrni. Kad nanovo ubacim system disc krene ga ocitavati ali ekran opet pocrni te se on sam reboota. Kad udjem u BIOS, ocita radnu memoriju, prime master i second master ali ekran opet pocrni.
Zahvaljujem svima koji imaju nekakvu ideju do cega bi moglo biti.
Radi se o aceru travelmate serija 290
vrlo vjerovatno ploča...
mada bi to rebalo malo bolje pregledati, može biti i nešto banalnije
U servisu su utvrdili da se radi u maticnij ploci. Dali itko zna gdje bih mogao naci istu ili slicnu maticnu plocu jeftino za model Acer TravelMate 290. Kazu da kosta oko 300 dolara i da moraju naruciti
Zadnji uredio ricma : 11-12-2006 u 17:27
to su muljatori u servisu čim ti istekne garancija svaki djelić košta 300$ i moraju ga naručiti tako su i meni rekli pa je na kraju bio samo neki spoj![]()
Oglas:mlad,lijep,pametni,dobro situirani dečko,najboljih godina,imam vikendicu i kuću na moru,posjedujem vlastiti auto.Ne tražim ništa samo se hvalim.
mozes ga sam otvorit i gledat sta bi moglo bit pokvareno... nekada slazu sta ne valja... ono, niti da ga otvaraju , bubnu ko iz topa...
smatram da bi ploca mogla raditi... al recimo da memorija steka... prbaj vadit dio po dio pa javi rezultat...
Meni je na Gericom webshocks-u otišao utor za ram na maticnoj pa se racunalo restartiralo. Nova maticna placena 3800kn.
Bookmarks