Skinuo sam i to, al me još uvijek neće spojiti s "File Managerom", samo s PC suiteom...![]()
Skinuo sam i to, al me još uvijek neće spojiti s "File Managerom", samo s PC suiteom...![]()
Bom Chicka WahWah
Pošto ti iz slijedećeg razloga:Izvorno postao El Nińo
ne mogu poslati PM...Code:1. The following users were not found: 1. El Nińo
Evo ovdje ću ti samo reći da jednostavno spojiš telefon u File Transfer modu i koristiš ga kao najobičniji USB Disk. Mislim da ti je tako daleko najlakše jer možeš jednostavno otići u My Computer i tamo prebaciti sve što hoćeš i na kraju samo eject tog diska tako da ga možeš sigurno odspojiti i to je to. U zadnje vrijeme ja stalno tako radim jer sam reinstalirao Windowse pa mi se nije dalo drivere nanovo instalirati.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
ni meni nije radio,koristim karticu prek čitaća u lapu i to je to...
Dižem malo stariju temu, ali se valjda nitko neće ljutiti...
I ja sam imo problema sa spajanjem K800 i kompa... išlo je normalno preko BT_a sa USB_om sam imao problema...
Danas sam skinuo PC Suite v1.30.53 i sve radi normalno, normalno mi je program našao K800 preko USB_a i sve radi...
Ako nekome treba PC Suite v1.30.53, mogu ga uploadati ap staviti link...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
To bi bilo vrlo lijepo od tebe...Izvorno postao Ico
![]()
Mene je pocelo zezati spajanje na komp pa bih ti bio zahvalan da ga uploadas ...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
pa zar nema to na SE sluzbenoj stranici? ja sam skinuo, al jos nisam instalao...Izvorno postao wildbabe
Malo su to drugačije napravili na stranici SE-a, pa PC suite ne nalazi se pod downloads već pod podrška (support il kak se već engleski kaže) pa evo direktan link na download PC suite-a za K800i
---LINK---
Evo problema....prije sam normalno instalirao PC Suite i uključio K800i, našao je potrebne drivere na Cd i sve je radilo normalno...
Ali nakon brisanja PC Suitea i ponovnog vraćanja..opet sve instalirao ali sad mi neće raditi u File Transfer Modu.. kod priključivanja odaberem na mobu File Transfer mode...ali PC mi ga ne prepoznaje, opće ga ne detektira..za razliku od Phone moda kojeg prepoznaje...a meni je ovaj drugi važniji..sad sam instalirao MyPhone explorer i on mi ne prepoznajem mobu fole transfer modu a u phone modu da...
Pa u čemu je j..... problem????![]()
![]()
Dajte ljudi pomozite malo...hitno mi je...do nedjelje moram isprazniti mob...jer morat ću puno slikati... Please...![]()
instaliraj si http://www.fjsoft.at/, pa probaj s tim. sorry, sad sam vidio da si probo. imaš nekaj za sve poskidat pa ponovo instalirat? nekakav aninstaler da počisti baš sve.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Nemam ništa...trebao bi sve te drivere od moba obrisati a neznam kako i gdje se to nalazi..
Ja sam priključio mob preko USB kabla i on je sam detektirao koji su mu driveri potrebni i uzimao ih sa cd...tako je i sada bilo no File transfer ne prepoznaje nego samo j..... Phone mode koji mi uopće ne treba..![]()
Bookmarks