imam problem skidam dva filma preko torrenta i skroz swu se brzo skidali i dosli do 99% i neidu dalje,u cemu je problem mozda u postavkama ili necem trecem...
koristim t-com adsl flat 1 mb/s
imam problem skidam dva filma preko torrenta i skroz swu se brzo skidali i dosli do 99% i neidu dalje,u cemu je problem mozda u postavkama ili necem trecem...
koristim t-com adsl flat 1 mb/s
" Di je moj jedini dom , di srce mi je cjelo ,di mi imocka krv u žilama teče VRELO "
BMW M5
Što ti piše koliko imaš seedera? Ako ih nema uopće, onda nemaš od kuda skidati... Pusti, vjerojatno će ih biti kasnije, pogotovo ako skidaš nešto trenutno popularno...
A možda u torrentu samom?... Šta ti piše koliko peerova imaš, ako ih uopće imaš?... Druga stvar, jesi pogledao koliko % filea je dostupno? Često imaš torrenta gdje je upravo nekih 90-ak % dostupno, a nemaš sve... To se često zna dogoditi na P2P mrežama... Provjeri si tamo koliko % filea je dostupno i koliko peerova trenutno imaš... Ako kojim slučajem NIJE dostupno svih 100% onda možeš sačekati da vidiš hoće se pojaviti, ali vrlo vjerojatno si džabe skidao...Izvorno postao MPower
U svakom slučaju čekaj pa vidi šta će biti... Nema ti druge..
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
samo pusti da se skida. kako je friški rekao, ako skidaš nešto što se jako traženo onda vjerojatno da je ponestalo seedera. budi strpljiv. meni se to dešavalo masu puta. i baš kada sam bila spremna odustati i baciti sve kvragu, onda mi se skinulo![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Bookmarks