stvarno je steta .bas me zanima sta ce sada biti sa siemensom.da li zauvijek nestaje ili ce ga opet neko preuzeti?
stvarno je steta .bas me zanima sta ce sada biti sa siemensom.da li zauvijek nestaje ili ce ga opet neko preuzeti?
Kojim siemensom? Pa sve su dali Benq-u nema vise siemens mobile...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
BenQ-Siemens i dalje postoji, samo se proizvodnja seli na Daleki istok. Nije propao BenQ_Siemens kao tvrtka, nego njihov Europski dio.
Meni se čini, a to sam već i napisao u drugoj temi, da je to sve bilo smišljeno.
ne razumijem zasto mislis da je bilo smisljeno?benq siemens je u velikim problemima zbog loseg plasmana i velikih,ali propalih planova.
Ja ne kuzim zast su propali... EL71 i EF81 su odlicni mobiteli, pogotovo za tu cijenu kolko sad dodu! Jedino me kamera razocarala i na jednom i na drugom ali to mi ionako nije prioritet!
dobar grah daleko se čuje
A jesu dugo trajali... nema šta... godinu dana...![]()
![]()
Šteta...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja se niš ne čudim , prevelika konkurencija a el71 i c81 su sve samo ne dobri mobiteli pogotovo sa tim lošim signalom i slabom baterijom , meni siemens a sad i Benq-siemens nikad nije baš "sjeo" . Prebrzo plasiraju proizvod na tržište bez dovoljnog testiranja ( pogotovo soft.) tako da ni nežalim to zatvaranje u europiIzvorno postao BM0021
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks