hoće li biti za kupit novih BS-a, i gdje sad s pokvarenim mobom?![]()
![]()
hoće li biti za kupit novih BS-a, i gdje sad s pokvarenim mobom?![]()
![]()
- Red-Gsm.net -
Di bi im pala cijena? Pa vec sad su smjesno jeftini, ja sam jedva prodao ef81 za 1200kn a to je kao top model i stvarno nije los mob osim sto je spor i zivciraju me ona dva koljena preklopa...
A pa valjda se MMM Agramservis ne zatvara....Izvorno postao RedkinG
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Postoji jedna tema vezana uz tu temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=29953 od prije više od mjesec dana...
Ali tada se samo spekuliralo o mogućem propadanju te tvrtke...
To da će propasti, govorilo se već... Al šteta... Opet ode Siemens sa tržišta...![]()
![]()
Al valjda će servis ostati, da ljudi mogu odnjeti mob na popravak...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Stvarno šteta,onaj BenQSiemens sl91 mi je predobar mob,šteta.
Ak nebu proizvodnje,a od kud onda dijelovi za popravke?
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
5 godina ih mora biti, tako stoji u ugovoruIzvorno postao gaginjo
A jesu dugo trajali !
imali su potencijala,šteta![]()
Dakle prije bilo kakvog paničarenja zbog bankrota EU odjela:Izvorno postao Ro@m
Ne zatvara se MMM agramservis sigurno i ne brinite se za pokvarene BenQ-Siemens telefone jer će imat servisnu podršku dovoljno dugo.
Cijene telefona će možda na crnom-sivom tržištu pasti ali u trgovinama sigurno ne.Ovo iznosim iz iskustva.
A što je Šljaka spomiljao da je bilo smišljeno u tome ima nešto jer čim su postali BenQ-Siemens više nije bilo regionalnog Siemens servisa nego je odjednom posao dobio MMM agramservis.-ovo sam sad tek "pokopčao" nakon bankrota.
Zadnji uredio sms freak : 06-12-2006 u 17:13 Razlog: tipkarkska greška
Siemens se i otarasio svog mobilnog odjela jer se nije mogao natjecati sa SE i Nokiom. A k tome je sad i sam Siemens u problemima u Njemačkoj, prije dva tjedna su im tajni agenti i poreznici upali u sjedište u Minhenu kako bi našli dokaze da je Siemens mitom i korupcijom dolazio do poslova.
Ništa čudno jer tako su i neki Siemensovi "proizvodi" došli u Hrvatsku prije par godina za gomilu miliončića Eura jer ti isti proizvodi nisu zadovoljili standarde u Njemačkoj, a kako je Siemens gigant koji zapošljava više ljudi nego 3 Todorića morao se naći izlaz.
The end of a once great company, čini mi se
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Okej, ali da li se zna hoce li Benq plasirat aparate u Europu, ako su vec imali neki ugovor s operaterima trebali bi i nastaviti s tim IMHO
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Eto, nažalost, nadam se da će se uspjeti nekako izvući jer se BS počeo poboljšavatImali su slab marketing, ali jake konkurente i što je tu je. Ja im želim sve najbolje
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
Kraj protekle godine značio je kraj i za europski dio Benq-Siemensa. Budući da se do 31.12.2006. nije pojavio ni jedan kupac, to znači LIKVIDACIJA. Otprilike 3000 ljudi čeka put na burzu rada. Šteta.
Bookmarks