Gasi ti kameru ako ju ne koristis i tako stedi bateriju..
Samo odi u meni i u kameru opet i vratis ju iz stand by-a opcijom..![]()
Pozdrav ekipi.
Kupio sam N70 i u cijelosti sam zadovoljan,međutim u zadnje primjećujem kad spustim poklopac i uključim kameru da se kamera isključuje nakon par sekundi i mobitel vraća na stanby.Kada zatvorim poklopac kamera se uključi.Zna netko o čemu se radi![]()
Gasi ti kameru ako ju ne koristis i tako stedi bateriju..
Samo odi u meni i u kameru opet i vratis ju iz stand by-a opcijom..![]()
Thanks,ali događa mi se kada otvorim poklopac kamere da nekad ne pokrene kameru.Jel bi ga trebao furat na servis
To se često događa kod lažnih maski. Jesi kupio u dučanu ili kod švercera. Šverceri često mijenjaju masku za bolje prodati telefon ili čak podvaliti polovni pod novi.
P.S. Ukucaj *#92702689# pa će ti pokazati koliko je pričano.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ma nema niti mjesec dana.Ima masku sa natpisom T-mobile
I meni se taj problem bio pojavio, no riješiš ga tako da stražnju masku skineš i "postaviš ju malo bolje", pritisni ju malo.
Imam jedno pitanje, zna li netko gdje nabaviti originalne maske ali po povoljnim cijenama nego li u mobisu?
Zadnji uredio Redzy : 03-12-2006 u 21:51 Razlog: Lapsus
Nokia 3210 > 3510 > 8310 > 6230 > N70
Ne znam kolko je u mobisu, ali na jarunu kod placa u dućanu je 300kn original. imaju ivory i srebrnu.
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
gdi kod placa? gore na placu na katu?
bio je gore ali je premješten u novu zgradu iza placa u prizemlju.Izvorno postao kakosamlegenda
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
nasao, kupio, smontirao, presretan, thx
Izvorno postao kakosamlegenda
daj malo više opisa![]()
kolko si dao za nju, jel orginal,kakvih boja ima...??
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
neznam jel to sam meni ili i ostalim vlasnicima N70. full lako mi se vadi punjač iz moba, ak se mob pomakne onak srednje mob se jednostavno prestane punit. tj. ni cijeli punjač ne želi ući u mob???![]()
![]()
![]()
imaš još tko takav problem??
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Bookmarks