Kako sam jučer uzeo Vario, to je prvi put nakon MPX200 da imam WM uređaj pa bi me zanimali neki korisni programi kojima ga mogu popuniti te stranice na kojima ih mogu naći.
Primjerice - koji je ono program koji mi pokazuje stanje baterije i memoriju na today screenu?![]()
Meni je nekako najbolji "Battery pack pro" najmanje memorije zauzima od svih plug-in programa. SPB plus mi stvori neke kockice u vrhu ekrana, a to mi abnormalno ide na qurac.
Te kockice mozes ugasiti, no meni su korisne jer najprakticnije pokazuju stanje baterije.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ajme ovaj pxdxa je kineski majke ti..ne kužim ništa
![]()
A koji je onaj program što ljudi najčešće imaju na compactu a izgleda kao veća tipkovnica za sms poruke koje se pišu prstima, a ne mehaničkom tipkovnicom..
Ovo:
![]()
phone pad ,no tebi kao korisniku varia baš i nebi trebo bit posebno bitan![]()
Pa i nije, ali nekad mi se ne da otvarati tipkovnicu za odgovaranje; nije li jednostavnije nešto napisati i jednom rukom?![]()
........neIzvorno postao ::diaboliq::
![]()
to već imaš u VariuIzvorno postao ::diaboliq::
(da ne bi slućajno tražija). Kad otvoriš npr. neki dokument ona mala tipkovnica na dnu ekrana, pritisni strelicu pored nje i odabereš phone pad (ako nisi do sad skužija). Ali kao šta ti je Sodom rekao, mislim da ti neće tribat.
Ona je PREMALA da bih tipkao prstima.Izvorno postao pocitos
![]()
1. Da li je IKAKO moguće Dial Pad na telefonu promjeniti u neke ljepše i življe boje od one sivo-roze T-Mobileove??
2. Kako namjestiti da mi slike i datoteke dobivene preko BT sprema na karticu odmah a ne na memoriju telefona??
3. Koji je ovo program za stanje baterije na dnu? lijepo izgleda..
![]()
Zadnji uredio ::diaboliq:: : 03-12-2006 u 02:01
ma ne ta, pogledaj malo bolje, strelica pored tipkovnice. (uzmi staylusIzvorno postao ::diaboliq::
![]()
![]()
)
Šta se tiće dail pad-a pogledaj :http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...hlight=skinovi post #44
Meni SPB Pocket Plus uspori totalno uredjaj..jedan od boljih programa a tako lose radi..
Treba mi onaj task switcher sto ima pocket plus pa koristim iLauncher..
Ovaj today od O2 XDA (link: post 2, ako nisi probao) ima po mome mišljenu od onog šta sam probao daleko najaći task switcher. Uvijek su ti svi otvoreni programi na ekranu samo se prebacuješ za razliku od recimo SPB pocket plusa kojem moraš spuštat prozor.Izvorno postao Shamanix
Ali ne mogu vjerovati da ti SPB uspori uređaj. Baš on radi ko zmaj, kao i ovaj O2 XDA, ako meni ne usporaje 195 MHz kako onda tebi na 400 MHz. Da ga nisi instalirao u storage.
Kad otvaram task switcher u pocket plusu onak zablokira se malo i onda otvori..
Kad resetiram uredjaj ili kad ga palim i kad upisem pin, ostavi mi pola doljnji tipki na ekranu sto inace nradi.. Pa sam zakljucio da bas i neradi najbolje i obrisao ga, jel stvarno lose radi na mom uredjaju..
Prvo sam ga bio instalirao na karticu, pa poslije uninstalirao i instalirao na uredjaju.. Nema razlike, jednako radi kad je instalira i na kartici i na telefonu..
Ovaj O2 XDA cu probat kad dodem kuci, trenutno sam u ZG-u, a na titanu sad mi se neda to trazit ( htjeo bi vidjet neki screenshot prije nego instaliram )
Trebaju mi i indilatori baterije kao sto ima pocket plus i na njemu su najlijepse, na iLauncheru nisu lose kao zamjena za pocket plus.. One iz deluxe skina koristim..
evo ti screenshot
Nešto kao default-no od t-mobila samo opcijama slićno SPB pocket plusu (meni i bolje)
diaboliq pregledaj malo po forumu, i one linkove koje ti je kolega dao u drugom postu prije nego postaš...imaš hrpetinu toga već, samo treba pretražiti.
sumnjam da će ti trebati išta više od gornje dvije navedene stranice.
Sve u redu osim ove kineske stranice.. Hvala na savjetima, ali svejedno - trebati ću ih još.. Postoji li ikakav cradle za Vario u prodaji i gdje?Onda su tu i postavke za WLAN.. Sve mi je to novo..
2 pocitos: hvala na phone padu!Skinuo sam sa PXDXA one skinove za phone pad - gdje dsa ih spremim u telefonu?
cradle: zvao crazy-shop.com, imali ga, trenutno nema navodno će doći ovih dana.Izvorno postao ::diaboliq::
Postavke za WLAN, hm, hm dok ruter nisam zaštitio spajao se normalno, sad neće pa neće. dodjelio sam mu mac adresu sve podesija ali nikako, doduše trudio se par sati pa odustao dok me ponovno ne uhvati volja. Navodno je spojen, signal dobar, ali još uvijek traži mrežu. (usput: ima li ko kakav savjet)
Ćitaj uputstva, sigurno si ih dobija ali eto ako nisi storage cardIzvorno postao ::diaboliq::
Još jedno pitanjce: u file exploreru nemam opciju da šaljem zvuk preko bluetootha; samo "beam" i "send via e-mail"Kako to riješiti?
Također trebam preporuke za neke dobre programe koji bi služili kao
- mp3 player (media player je katastrofa..)
- DIVX / AVI player (PocketTV pro podržava samo .mpeg (v.1.1.12))
- file explorer i preglednik fotografija![]()
Zasad mi je jedini problem taj prijenos preko bluetootha; valjda to neki novi explorer može riješiti?
Eh da - podaci o SW:
ROM version: 2.21.2.6 wwe 3.9.2006.
Radio version: 02.23.11
Protocol version: 4.11.13.12
ExtROM version: 2.21.2.129 (što god ovo sve značilo)
TCPMP i Pocket Music za video i audio
resco explorer
xnview ili spb imageer (moze i resco image... nesto)
Kad odes na beam on ti nade i BT uredaje... zbunjujuce no tako je.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Za mp3 je pocketmusic ili tcpmp, divx/mpg je tcpmp, a za file explorer Resco Explorer i Resco Picture Viewer za slike...
EDIT: Damn, Rospaya me opet prestigao![]()
Zadnji uredio T-Maca : 08-12-2006 u 00:08
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Jako dobar free program za promjenu softkey funkcija, primarno napisan za MDA Vario 5.0 (HTC).
Izmedu ostalih mogucnost jedna koja se meni posebno svida je sto sa Volume +/- mozete ici UP/DOWN (korak blize kotacicu od TyTN-a).![]()
Otvorena je i mogucnost izmjene nekih parametara, a sve je opisano u uputama (PDF) koje su uz program.
Description:
SmartSKey is a small program on Pocket PC that changes some behaviors of the softkey and the volume key of the PDA/phone.
The program is originally design for HTC Wizard. But it should also work for other PDA/phone in WM5. Basically, the main purpose of the program is the change the behavior of the softkey so that holds the left softkey will popup the start menu; hold the right soft key will close current window; and press the volume buttons will like pressing page up/down.
The program is designed to overcome the shortcoming that HTC Wizard doesn't have the hardware close button like the newer HTC prophet that make one hand operation a lot difficult.
The program doesn't have any user interface, and will not have. However, it comes with use customizable ini file so that user can change the setting using this ini file.
The program will not write anything into registry.
LINK ZA DOWNLOAD (samo 88 kb):
http://www.freewareppc.com/_download/smartskey.0.56.zip
Meni program na Variu radi odlicno i nista drugo nemam za dodati nego isprobajte !![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Bookmarks