S kojim programom se moze mijenjati ip adresa??
S kojim programom se moze mijenjati ip adresa??
Hide IP Platinum
ako imaš dinamičnu ip adresu onda ti se ona sama promjeni nakon što se ponovo priključiš na internet!![]()
Znam, al mi se neda svako malo diskonektat i ponovo konektat.Izvorno postao wow
Trebalo bi mi ti zbog rapid share-a
-da i ja koristim taj program za rapid-share!Izvorno postao Crash&Burn
![]()
Jel mi mores reci kak da promjenim ip adresu? Mogu jedino stop hide, a promjeniti nemogu. Jel treba podesiti program?Izvorno postao Osvetnik 88
mozes na skoro svaki forum doci tako (napravis si novi account i to je to)...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Pa svaki put mozes doci, bar na 2h i tako s novim accountom, osim ak zabrane da se spajas sa istom ip adresom... Ja sam dobio trajni ban na pcekspertu zato sto sam izvrjedjao jednog od administratora zato sto puno seru i prave se vazni pa sam opet uspio upasti s novim accountom...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Dio postova obrisan, mislim da ne moram ni reći zašto.
I dosta je bilo rasprave o drugim forumima, pogledajte naslov teme i osvrnite se na to.
ajde jednostavno upali upnp to ti se nalati u firewall to upali i svaku sekundu mjenja ip adresu
http://power-cars.blogspot.com/
pogledate blog o jakom mašinama u automobilima
OVAKO TI SE NALAZI U WINDOWS FIREWALL I TAMO UPALIS UPnP ako imas router
http://power-cars.blogspot.com/
pogledate blog o jakom mašinama u automobilima
Ja odavno koristim verziju 2.82
verzija 3.4 evo ako nekome triba link...LINK
inace..ne preporucan rad sa time jer san ima velikih problema....![]()
instalira san program i malo se igra s njin, nesto san probava za rapidshare i to...i nije mi bija bas nesto posebno i ja ga ugasin i obrisen, a meni osta ip iz indije...oden na www.cmyip.com i tamo mi pise neki livi ip i your country is india....posljedica toga je da nisan moga na forum se ulogirat, searchat googleon i na jos puno stranica, brzina veze katastrofalna i cesto pucala... tako da san se namucia prvo dok skuzin sto je, a tek onda rijesin....
Bookmarks