Jel ta serija snimljena do kraja? Mislim, dal ima konkretni završetak? Jer mrzim kad se dobra serija u sapunicu pretvori kojoj nikad kraja i zadovoljštine...![]()
Jel ta serija snimljena do kraja? Mislim, dal ima konkretni završetak? Jer mrzim kad se dobra serija u sapunicu pretvori kojoj nikad kraja i zadovoljštine...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ne bih ti točno znao reči ali znam da je prvi put serija napravljena još 1978 pa je u par navrata serija nanovo snimana i da je ovo 5 put! Živjela je u sjeni Zvjezdanih staza tako da kod nas nije bila toliko poznata ali su ameri pratili isto kao ZS i da se trenutno i dalje prikazuje! Više možeš saznati ovdje
http://www.scifi.com/battlestar/about/show/
koliko dugo će ti linkovi biti dostupni?
(znam da neke stvari zbrišu nakon određenog vremena)
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
super! Tnx!Izvorno postao fliponja
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
@S.Silva
WTF, kakove jebene veze ima glupa utakimca s Galactiocom???, ovo ti je totalno OT!!!
To je isto ko da dvoje ljudi prica o Nokia mobitelima a ti uletis s recenicom: E moj tata je crnac![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Kakve su ove nove sezone? Ima li fajtova, bombi, ili pretežno bježeSerija mi je predobra, moram skinuti ove prve epizode
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks