Najlakse je pljuvati samo po drugima, RTL je imao seriju Invazija na svom programu i drzao se programske sheme
Najlakse je pljuvati samo po drugima, RTL je imao seriju Invazija na svom programu i drzao se programske sheme
ako nekoga zanima, Slobodna Dalmacija je počela izdavati Galacticu na DVD-u.
prva sezona + mini seija izlaze na 5 diskova, s tim da svaki dođe 49kn:
Disc 1: 4 epizode
Disc 2: 3 epizode
Disc 3: 3 epizode
Disc 4: 3 epizode
Disc 5: pilot miniserija
Zadnji uredio nijala : 28-06-2007 u 18:56
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
e ja sam se takoooo zakačila na bg.... za pop*. samo ona starbuck mi tak ide na živce!!!!!![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
i ja...ali mene najviše živcira ona predsjednica...koji se vrag STALNO ceri!![]()
.
jel se ona na kraju drmala sa adamom? oće se njih dvoje više spetljat...![]()
to se i ja pitam...oni su valjda jedino dvoje ljudi u cijeloj floti koji se suzdržavaju...
![]()
.
Je, oni su dvoje mudrih i starih ljudi, oni cekaju i oabiru pravi trenutak
Neg, jel na kraju otkriju ko je zadnji od onih 5 sajlonca medju ljudima (err nemoj slucajno rec ko, neg sam da il ne)
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
kakva je serija, se iplati skinut prek torrenta?
nisam to nikad gledala![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
malena... serija je super, samo što bi zapravo morala pogledati sve od početka da bi shvatila o čemu se radi ili naći nekoga da te uputi kao mene moj dragi
uopće ne mislim čekati do 2008 da se pojavi na hrt-udragi i ja razmišljamo o rapidshare acc na jedno 3 mjeseca
samo moramo kupiti još jedan disk prije toga
![]()
Testis unnus, testis nullus!
a o cem se radi u toj seriji?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Heh...tko treba...ja snimim. Samo da dovedem u red svoju kolekcijuI nisam zaboravio na Smrću i fly::nan
Inače serija je teška dramaturgijaPuno egzistencijalnih problema i tome slično. Toliko je dobro osmišljena da nije samo za ljubitelje SF-ova, nego i za ljude koji vole odgledati vrlo dramatičnu seriju...moja preporuka
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Evo danas vidim da serija krece i na Federalnoj TV(BiH) pa tko ju moze gledati,a nesto je propustio moze poceti ispocetka![]()
Dobro da se nisu ugledali na nase urednike pa stavili u jutarnji termin![]()
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
hebemu, odgledoh cijelu trecu sezonu, do kraja, serija rocks!!!!![]()
bez obzira kaj sam u pravilu znal kaj ce se dogoditi, zadnjih 10 min serije, waaaa, bolesno, ovak napeto vec dugo nisam gledal...
e a tek kak su uklipoli all along the watchtower![]()
Spoiler
Briem, da Starbukica nei od final 5, vec da su ona 4-tvorica, plus jos neko, vrlo vjerovatno prezidentica, jer se ona vidla u onim vizijama s Sharon i sixicom + ona "Xena" kad je vidla final 5, kad je rekal:"its, you, I have no idea"![]()
re: Spoiler
nije ona, ona umire, a vizije ima jer je preko krvi povezana s klinkom. a mislim da je ona ženska, kad je vidjela njih 5 to rekla puk. Tigh-u: ipak su mu iščupali oko...
i ja sam razmišljala tko bi mogao bit. možda adama, baltar...tko zna...saznat ćemo za 1godinu...![]()
.
Saznat ćemo za pola godine![]()
Bookmarks