Može i to, ali pošto on ima još te elektronike u sobi mislim da bi mu dobro bila da i to stavi na prednaponsku zaštitu.Izvorno postao whiteboy
Može i to, ali pošto on ima još te elektronike u sobi mislim da bi mu dobro bila da i to stavi na prednaponsku zaštitu.Izvorno postao whiteboy
Lako vama u Zagrebu... Sjedneš u auto ili na tramvaj, u jednu od trgovina i fino si pikneš, ako imaš tolike novce, naravno, jedno superkvalitetno napajanje... E, a da ja želim si ubost jedno takvo, morao bih u ponedjeljak u HG Spot, naručiti i tek u utorak dobiti, jer u Kutini jednostavno uopće nema za kupiti kvalitetnih napajanja i skupljih od 180 kn... A do onda nisam mogao čekati...
ma nemoras narucivat, pogledaj na netu jel komponenta dostupna i ako je zaleti se i kupi...
Pa naručiti možeš i prek telefona, ili kupiti on-line, a mnoge firme imaju i dostavu koja te košta manje neg da sam trošiš svoj benzin i vrijeme...Izvorno postao frish-KI
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Rekoh da nisam mogao čekati do utorka-srijede... Trebalo mi je isti dan, odnosno mojoj sestri... Sad sve šljaka...
mislim da nije ipak potrebno za velikim i skupocijenim napajanjem evo ovo staro sam imao 6 godina i tek sada je riknulo
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Bookmarks