Frendica mi neki dan uzela EL71 u T-mobileu i kaže da joj se stalno blokira softver. Pokušaj saznati još neka mišljenja vlasnika tog moba prije nego odlučiš.
Frendica mi neki dan uzela EL71 u T-mobileu i kaže da joj se stalno blokira softver. Pokušaj saznati još neka mišljenja vlasnika tog moba prije nego odlučiš.
Kao prvo možda ime veze sa flash chipom(32 ili 64Mb)?
Ja imam soft v12 i ultra brzo je.
Ako si staviš soft bna v31 baterija traje 2-3 dana.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Moja odluka bi bila BS EL71...![]()
EL 71:
atraktivniji, veći displey (fizički i rezolucija), tanji, utor za memorijske kartice, bolja kamera, blic
X670:
manji, lakši
Što se tiče baterije, koliko vidim Samsung ima "jaču" bateriju, ali drži manje nego na EL71...
EL 71:
Li-Ion 570 mAh
Stand-by Up to 300 h
Talk time Up to 5 h
X670:
Li-Ion 800 mAh
Stand-by Up to 200 h
Talk time Up to 3 h
Prema tome, definitivno EL71![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
evo, upravo se vratih i t centra..
primila u ruke i BS i Samsung..
samsung, osim sto je manji, laksi i za mene, koja oduvijek preferira samsunge, poznat i odlican, nije brandiran!! doduse, nisam jos probala umetati druge kartice u njega, vjerojatno zakljucan na t mobile jest, ali brandiran nije!! ni t od t mobile-a ili jos gore t-zones-a!! meni standardan samsungov!! to je vec bilo dovoljno da odluka padne na samsung.
primila sam u ruke i BS.. ja ne znam kakvi su inace klizni mobovi, dosad sam imala preklopni, ali puno se na forumu spominjalo kako je BS "cvrst", kako ima najbolji klizni mehanizam.. meni UOPCE ne djeluje tako!!! oke, mozda je taj u t centru vec jadan raskliman od silnog cackanja po njemu, ali meni je djelovao jako jako labavo, bojala sam se da ce mi puknut u ruci!! i mrda se, ima lufta, plese. ja stvarno ne znam zasto, kad svi hvale taj klizni mehanizam..
nadalje, to famozno kuciste.. jesu to metali, ali ti metali se cine tanji od plastike!! ekran zaista je velik i kvalitetan, ali posto je mob brandiran na t mobile, meni mu je opca katastrofa, sve upropastava!! dakle, tko god se odluci za ovaj BS, niposto ga ne kupujte u t mobile-u, jer to izgleda katastroficno!!
a tipkovnica.. to necu nit pricat.. oke, jasno je meni da su morali stedit na tom mobu da bi cijena bila takva kakva jest, i izgleda da su GADNO stedjeli na bateriji i kvaliteti tipkovnice.. i sam prodavac mi je preporucio samsung..
tako da sam uzela samsung..
ja zadovoljna.
sve sto sam ocekivala i htjela, dobila sam.
zaista mi ne trebaju perverzije na mobu tipa memorija, megapikselna kamera i raznorazni plejeri.. plus kod BS-a bio je samo ekran i kuciste.. a kad me i to razocaralo, nije vise bilo nikakve dvojbe!
i jos samo nesto, @Ico, vidjela sam sto pise u specifikacijama o trajanju baterije, ali ti moras uzeti u obzir da je BS, zbog mrcinskog ekrana i kamere, i kojecega drugog veci potrosac od Samsunga. bitni su mah-ovi, a ne talk time!! mislim da nitko, tko razgovara 5 sati dnevno na mob, nece kupit ovaj BS, a niti Samsung. vec mob sa puno jacom baterijom. a realno gledajuci, samsung x370 ima isti kapacitet baterije kao i moj pokojni E330, tako da pouzdano znam, baterija ce trajati minimum 3 dana kao i na E330 (to je i prodavac rekao). za razliku od BS-a, na kojem traje jedan dan, uz flash softvera malo duze!
OK, to je možda tvoja odluka... Ali moja bi definitivno bio EL71...
Što se tiče kliznog mehanizma, ja sam bio u par t-mob centara i ni jedan nije imao skoro nimalo lufta... Možda je se taj stvarno rasklimao...![]()
![]()
Eto, mob je kupljen pa bi ovo moglo![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Što fali tipkovnici?Izvorno postao La_LuNa
Meni je fenomenala,gumena.
Možda je u tom T-Centru već debelo rashodana.
Trebaala si pogledati kod nekog.
******,kakvu bi ti bateriju?
Od 1200 mAh koja ima dimenzije 50x20x5,kakvu ima EL71?
Nebudi luda....![]()
to sto je tipkovnica gumena mozda je vec lagano stvar osobnog ukusa, oduvjek sam preferirala tvrdje tipke, a ne gumenjake..Izvorno postao Ro@m
no ovdje se ne radi o gumenoj tipkovnici, vec o njenoj losoj izdradi, dizajnu. tipke su preskucene, premale, i preblizu gornjem dijelu mobitela kad se rasklopi cak i za mene, jedno zensko s malim prstima.
ne, ja ne bih bateriju koja ce mi izdrazt dva tjedna, ja bih bateriju koja ce mi uz normalno koristenje mobitela potrajati barem 2-3 dana!! a ne da svako vece mora na punjac, bez obzira sto sam poslala 3 poruke i obavila dva kratka poziva taj dan, a ostatak je mob bio na stand by-u i ispraznio se, samo zato sto je mob velik potrosac, a baterija preslaba za njega!!Izvorno postao Ro@m
konkretno u ovoj usporedbi samsung ima jacu bateriju i uz to je puno manji potrosac od BS-a. nakon dva tjedna, sad kad se baterija formirala, uz savim normalno koristenje (oko sat vremena razgovora dnevno i oko 10-ak sms-ova) meni baterija izdrzi i do 4 dana!! reci mi, jel tebi na BS-u bat traje 4 dana??
izbor mobitela stvar je osobnog ukusa i zelja.
ja ne kazem da je BS smece, daleko od toga, on je jedan vrlo zanimljiv mobitel, trenutno vrlo trendy, fensi smensi. i privlaci tudje poglede.
no, to nije ono sto sam ja u mobitelu trazila.
NIsam probao dali izdrži 4 dana,jer me iskreno ne zanima.
I volim svaki dan slušati mp3 na njemu.
Ali mogu se kladitit da bi mogao izdržati 4 dana bez punjenja.
Bookmarks